Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blaniczka

Jaki wózek wielofunkcyjny polecacie???

Polecane posty

Gość gość
Ja mam Riko Brano. Wytrzymały, funkcjonalny, dobrze sprawdza się na nierównym podłożu. Godny polecenia ;)

Gość gość
A moze ma ktos wozeczek Durango z euro cart? Ogladalam go w necie ale szukam opini uzytkowniczek

Gość aaaga32
ja chciałam wózek shell ale kiedy porównałam w sklepie jakość wózków to właśnie wybrałam wózek durango spodobała mi się jego stylistyka lekkość i fajnie się go prowadzi ale obiektywną opinię będę mogła napisać za co najmniej miesiąc jak go trochę po użytkuje :)

Gość Karina8526
Ja mogę polecić Anex Sport

Gość Kaśka026
u mnie anex również spisuje się świetnie. Dla mnie nie ma lepszego wózka

Gość Paulin655
Jeżeli chodzi o wózki wielofunkcyjne, to warto wziąć pod uwagę http://www.adamex.pl - polska firma, produkują bardzo estetyczne, dobre jakościowo wózki z miękkimi amortyzatorami, lekkie i zwrotne, poza tym mają przystępne ceny.

Gość Kawaimleczko
Expander Enduro. Praktyczny wózek wielofunkcyjny. Dobrze wykonany, przyjemny w prowadzeniu, prosty do złożenia. Wózek dla tych, co moim zdaniem chcą i oczekują czegoś porządnego.

Gość EleonorraKarwik
Ze swojej strony mogę polecić Tutka, model Timer. Fajny, dobrze wykonany i przede wszystkim polski wózek. Mam go od pół roku gdzieś, zakupiłam w jednym ze sklepów z wyposażeniem dla dzieci Jestem jak najbardziej zadowolona, mąż też, nasz mały Karolek również, bo leżąc w wózku jest wyjątkowo grzeczny.

Gość gość
Ja mam Mutsy iGo i jest super! Moja przyjaciółka Bugaboo cameleon - też poleca.

Gość gość
mutsy igo zwrócił moją uwagę jak i anex cross, chcę je sobie porównać w sklepie, więc wybieram się na 1.12 do Łodzi na otwarcie sklepu bobowózki, jak się zdecyduje to może jakaś promocja się trafi w dniu otwarcia :)

Gość gość
i ja się muszę tam wybrać chyba może jest też ten biegowy?

Gość gość
Mogę polecić mój x-move, nie ma chyba bardziej stabilnego i solidnego wózka niż ten a poza tym ma diody w podnóżku które poprawiają bezpieczeństwo bo jest z daleka widoczny po zmroku a jak chcesz biegowy to x-run, koleżanka taki właśnie kupiła