Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisa01222222222

Co robi?

Polecane posty

Gość lisa01222222222

Tydzień temu wracając do domu pociągiem, zauważyłam pewnego mężczyzne, który cały czas spoglądał na mnie... ja również zerkałam chociaż czułam się speszona kiedy nasze spojrzenia się spotkały. Nie będę ukrywać, spodobał mi się. Okazało się, że wysiadł na tej samej stacji co ja po czym podszedł do mnie i zapytał czy też mam tu koncert...a ja z wielkim zdziwieniem, odpowiadam, że nie rozumiem....po czym powiedział, że myślał, że też tu gram bo zauważył u mnie nuty. Ja oczywiście wielce zawstydzona i zmieszana w takich sytuacjach natychmiast chcialam uciekac... no i powiedzialam czesc i poszlam po czym zyczyl mi powodzenia i poszlismy...szkoda, skzoda ze tak to sie zakonczylo, jedno co o nim wiem to to, gdzie mieszka i czym sie zajmuje... nawet imienia nie znam, jednak sugerujac sie jego kierunkiem studiow znalazlam go na naszej klasie.... i choc sama nie mam tam konta, zastanawiam sie czy wypada sie odezwac? nie pomysli o mnie jak o jakies zdesperowanej dziewczynie?

odezwij się, powinien zrozumieć że jesteś wstydliwa czy też nieśmiała, nie jest to nic złego, dlatego zrób to jak najszybciej

Gość lisa01222222222
sądzsz, że jak najszybciej? A moze poczekac jeszcze z tydzień żeby nie myśał, że go tak szybko znalazlam?

Gość uyvuyfyffglipu
??????????????????