Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_serenada21

zakochalam sie w zonatym facecie

Polecane posty

Gość smutna_serenada21

Nie wiem co mam ze soba zobic , czuje sie okropnie , jak poznalam marcina mialam 17 lat bylo tak wspaniale, podchodzilam z dystansem do naszej znajomosci gdyz byla to znajomosc na odleglosc. Zaangazowalm sie w to gdyz jemu bardzo zalezalo na utrzymaniu ze mna kontaktu, a poczatkowo kontakt byl ze mna utudniony i aby tylko miec ze mna kontakt wymyslil aby dzwonic na budke telefoniczna , bylo tak wspaniale codziennie zasypywal mnie smsami jak bardzo mnie kocha, jak szaleje za mna , potem szczescie sie do mnie usmiechnelo bo dostalam telefon komorkowy i moglam z nim bez problemu utrzymywac kontakt, przez 2 lata nic nie podejrzewalam , dopiero w 3 roku naszej znaomosci , zaczelam weszyc , zaczelam brac pod uwage ze moze byc inna kobieta skoro nie ma czasu w weekendy a przyjezdza zwykle do mnie po pracy. Strasznie stracilismy do siebie zaufanie , on sie strasznie na mnie gniewal ze wesze , robie dziwne podchody ale ja chcialam wieziec. Pewnego dnia poznalam inneo chlopaka , on w koncu chcial abym przejrzala na oczy i wysledzil marcina okazalo sie ze jest zonaty. Przezylam szok. Moj kolega do niego zadzwonil, przestawil sie jako moj nowy facet i kazal mu aby dal mi spokoj bo o wszystkim sie dwoie jego zona. Myslalam ze jakos zapomne o marcinie, spotykalam sie z mackiem , probowal mnie w srode pocalowac ja nie chcialam - nie potrafe zapomniec marcna, on to wyczul i wczoraj powiedzial mi ze nicc miedzy nami nie bedzie:( wyzwal mnie od kretaczy i aktorek i ze poznal inna lase. jest tak mi zle , ze on sie odemnie odwrocil:( Moj ex sie do mnie oezwal, opowiedzialam mu o tym jak naprawde bylo, przeprosil mnie, jest mu teraz glupio i od 10 rano milczy. Nie wiem co mam robic , nie chce nic na sile, nie chce rozalac jego malzenstwa. Ja naprawde od wakacji blam dla niego straszna, tyle mu przykrosci zrobilam;( a on zawsze szukal potem ze mna kontaktu i chcial to naprawiac, nie wiem czy teraz bedzie chcial ze mna szczerze pogadac, wyjasni wszystko. Jest mi tak zle, cala noc nie spalam. Dodam ze moj ex ma 33 lata.

Gość smutna_serenada21
Dodam jeszcze ze jak poznlam marcina, juz na pierwszych spotkaniach powiedziaam jasno z nie interesuja mnie zonaci faceci i nigdy nie zwiaze sie z takim facetem, czemu mi wtedy mi nie powiedzal prawdy , ja glupia sie zaangazowalam i tak mi go brakuje.

Gość smutna_serenada21
najgorsze jest to ze wcale tego nie planowalam, nie wiem czemu to spotkalo akurat mnie, boze gdybym mogla cofnac ten czas, on mnie dzisiaj przepraszal ale czy bedzie chcial ze mna pogadac o tym wszystkim, wyjasnic, pwnie juz nigdy o nim nie uslysze:(:(