Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszek usmieszek

flirt,a ona zgupiaa

Polecane posty

Gość mieszek usmieszek

poznałem pewną dziewczynę przez smsy. podzwoniliśmy do siebie,popisaliśmy,poflirtowaliśmy. a ona do mnie,że "czuje,że do siebie pasujemy" i chce się ze mną spotkać :/ przestałem do niej pisać. co mam jej odpisać? mam dziewczynę-spotkanie odpada a ona mi wysyła po 10smsów dziennie,że za mną tęskni-juz od tygodnia mnie tak dręczy. powiedzieć jej prosto z mostu że mam dziewczynę? wcześniej skłąmałem,że nie mam

Gość 3 taka
to poco kłamałeś? teraz masz problem :P

Gość to po co to robisz
skoro masz dziewczyne?

Gość mieszek usmieszek
bo mi się nudziło i chciałem z kimś pogadać,a dziewczyna nie mogła :( ona w ogóle jest jakaś jebnięta...nawet mnie nie widziała,a ju ż pieprzy,ze coś do mnie czuje :/

Gość lklklklkhj
zwyczajnie i wprost, napisz mam kogos z kim jestem i na kim zalezy. sory e skalamelem ale nie myslalam ze sie w to wciagniesz. lepeij jak nie bedziesz juz pisac.

Gość i bardzo ci
tak dobrze \, masz za swoje, wspolczuje tylko twojej dziewczynie

Gość kreatywno koloinsddf
jesteś żałosnym skurwysynem zwyczajny śmierdzacy polus

Gość pollllaa
utnij to zwyczajnie bo jak Twoja dziewczyna zoczy takie esy od panny ktora teskni ;/ to sie wkurzy. mialam taka sytuacje, ze znalazlam takie cos i bardzo mnie to zdenerwowlo i tlumaczenia malo co pomagajai teraz zrobilam sie mniej ufna itd.

Gość mieszek usmieszek
esy usuwam cały czas :/ nawet nie biorę już telefonu ze sobą

Gość mieszek usmieszek
przestańcie nazywać mnie skurwysynem-nie zdradziłęm mojej dziewczyny,to był niewinny flirt to wina tej idiotki,że tak to odebralą-nie moja

Gość mieszek usmieszek
nie dam jej numeru,nie zgłupiałem jeszcze

Gość mieszek usmieszek
nie mam wyboru :/ napisze jej: sorry,mam dziewczyne nie pisz więcej może zrozumie

Gość mieszek usmieszek
ale ona mieszka niedaleko mojej dziewczyny....i nie chce jej wkurwić bo się będzie mściła-jak to laska

Gość Krotka pieczka
Napisz jej"jestem niedorozwinietym słupem,napisałem do ciebie bo jestem tak ograniczony,nie mam przyjaciol mam dziewczyne ale ona była zajeta(nie wiem czemu ze mna jest nawet) a nie wpadłem na inny pomysł....chciałem tylko popisac...a to ze kłamie to wiesz bo jestem IDIOTA:]..sory ze tak to odebrałas to JEST TYLKO MOJA wina"moze tak PIERDOLCU ?????

Gość mieszek usmieszek
ty zawistna głupia szparo-nie mow tak o mnie nie znasz mnie,jak bym chciał to bym ją wydymał,ale nie chcę więc ryj

Gość mieszek usmieszek
jak się dziewczyna dowie to mnie zostawi. kiedyś raz tez zachowałem się podobnie i się dowiedziala :/

Gość Krotka pieczka
mieszek usmieszek TY niedojebany zwisie kojota o chuuuuj mam byc zawistna Sam kurwa jestes skurwielem ktory nie szanuje swojej laski i pisze BO MU SIE KURWA NUDZi wez sie do roboty to sie nudził nie bedzie ZŁAMASIE.zycze Ci zeby sie dowiedziała i Cie kopła w tego chuja sflaczałego!...ja Bym Tak Cie jebła w ten głupi ryj zebys kurwa dwa dni sie zbierał z podłogi ..........

Gość Zaczarowany oowek
ty sfilcowany zwisie kojota o co kurwa mam niby byc zawistna? chyba ci sie poyebało od dobrobytu w zyciu ..ja na miejscu tej twojej dziewczyny to jakbym cie jebła w ten popierdolony zjebany beret to bys kurwa nie wstał z gleby przez dobre 2 dni zebys kurwa był sam a jak ci sie nudzi to spierdalaj do roboty!!! takich skurwieli nic tylko wyjebac na marsa niech tam gnija;/...wspolczucie ze jestes takim idiotom bawiacym sie ludzmi jak rzeczami!!!!!

Gość mieszek usmieszek
robić loda dziwko

Gość Krotka pieczka
dziwka to cie zrobiła a chuj ja walił;/

Gość mieszek usmieszek
nie podniecaj sie cipko niewydymko :) strzel se palcówe pasztecie

Gość sdfghjkld
meiszek czy jak ci tam wspolczuje Twojej dziewczynie Twoje zachowanie jest straszne nie masz za grosz szacunku do kobiet pewnie masz 16 lat ale to i tak nei tlumaczy twojego zachowania!!