Mrowka07 0 Napisano Marzec 1, 2010 Co sądzicie o imieniu dla córci Bianka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwudziestogrosz Napisano Marzec 1, 2010 ładne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrowka07 0 Napisano Marzec 2, 2010 Właśnie mi też się bardzo podoba. Tym bardziej,że nie jest tak oblegane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Marzec 2, 2010 ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CytrynusiA 0 Napisano Marzec 2, 2010 Ładne :) Czyzby miał nastąpić wysyp Bianek po Lenkach :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrowka07 0 Napisano Marzec 2, 2010 Nie znam żadnej Bianki ;) Za to kilka Blanek ;) Ja się zakochałam w tym imieniu i nie widzę innego dla mojej córki. Chociaż na początku miała być Roksana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atramencik123 Napisano Marzec 2, 2010 mnie sie podoba Bianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wernata Napisano Marzec 2, 2010 to w koncu masz miec syna czy corke, bo zalozylas tez topik o imieniu dla syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach