Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczliwa piteczka

odnowienie znajomoci

Polecane posty

Gość szczliwa piteczka

Tak się zastanawiam... Znam go od kilku lat, mieszkamy w różnych miastach. Ostatnio nasz kontakt się nasilił i piszemy często, raz się spotkalismy. Ze względu na dzieląca nasze miasta różnicę, to ja zdecydowalam się pojechać do niego. Myślałam, że będzie to normalne spotkanie towarzystkie, ale on mówil o randce. Było miło, dużo rozmów, trochę przytulania, całus na do widzenia. Była mowa o kolejnym spotkaniu, ale że oboje konczymy studia, to trochę trudno z czasem. On nawet chce rezygnować ze swoich spotkań i wyjazdów, żebym do niego przyjechała, jeżeli taki termin mnie pasuje, ale ja nie chciałam, zeby zmianiał swoje plany i odmówiłam. Ach i żeby była jasnośc, ja pojechałam do niego, ponieważ mieszkam w mniejszym mieście i trudniej to z dojazdem niż do niego, chociaż mówił, że będzie do mnie jeździł i nawet coś już planował, jednak "bezpieczniej" się czuję jeżdżąc do niego. W sumie nie wiem czego spodziewać się po tej znajomości. Niedawno (przed odnowieniem kontaktu) pewien męźczyzna mnie dość mocno zranił i jakoś im wszystkim nie ufam i tak naprawdę nie wiem czego mogę się spodziewać. Wiem, ze takie spotykanie się może wiele wyjasnić, ale to takie przytulanie się i trzymanie się za ręce nie jest czasem zwykłym wykorzystywaniem z jednej badź drugiej strony? I chciałabym was zapytać, skoro odmowiłam przyjazdu kiedy on był w stanie z czegoś dla mnie zrezygnować, to powinnam teraz ja coś zaproponować czy czekać ponownie na jego inicjatywę?

Gość szczliwa piteczka
ten pseudonim zablokował mi polskie litery :/ ładnie sie przedstawiłam :P

Gość szczesliwa piateczka
to moze tutaj SZCZĘŚLIWA PIĄTECZKA ;)

Gość dhfjdhfdj
nie czekaj na jego inicjatywę, bo się nie doczekasz ;P pomyśli, że nie jesteś zainteresowana, skoro wtedy nie przyjechałaś. Więc śmiało zaproponuj spotkanie :)

Gość SOZ SOZ SOZ
Zapros go do siebie. za tydzien bedzie dzien Kobiet. mozecie milo spedzic czas u ciebie

W ciągu tygodnia raczej się nie uda ze względu na pracę i studia. Uważacie, ze takie nagłe zainteresowanie może być szczere?

Gość fianco
A Ty czego spodziewasz się po tej znajomości?

Gość fianco
A Ty czego spodziewasz się po tej znajomości?

Myslalam, ze wiecej ludzi sie wypowie :)

Myslalam, ze wiecej ludzi sie wypowie przynajmniej wiesz juz, ze myslenie nie jest twoja mocna strona, zawsze to jakas korzysc

Nie mierz wszystkich swoją miarą :)