Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana Panna m.

Kt

Polecane posty

Pierwszą mimo , że to słaba podróbka sukni z Mon Cheri.

Gość niezdecydowana panna moda
o kurde, ucięło mi temat ;) No tak, to podroba pronovias... Druga mogę kupić po bardzo atrakcyjnej cenie .... Sama juz nie wiem.

Gość impresja_12
Jak tylko te dwie wchodzą w grę..to zdecydowanie..druga ... ta pierwsza może i na Tobie wyglądała by inaczej ale i tak jest skromna..nie zbyt ładna..prosty worek..sorry ale takie jest moje zdanie.. żadne kwiaty..zadne dodatki nie zmienią wyglądu tej sukienki.. masz wyglądać rewelacyjnie..błyszczeć wśród kreacji innych dziewczyn a nie przypominać kopciuszka ..buziak..takie jest zadanie starszej pani :)

Gość niezdecydowana panna moda
Dziękuję za wypowiedź, szczerze mowiac tez sie sklaniam ku tej drugiej....

Gość żadna z nich
poszukaj innej....te nie są za ładne ani za eleganckie

Gość lokatka
zdecydowanie druga :) fajna jest, ale ja bym wolala bez trenu... ;)

Gość niezdecydowana panna m.
A dlaczego nie są eleganckie ? Szukam jakiejś taniej sukienki, jeśli mam być szczera ;)

Gość 222222
taniej tzn ile?

Taniej to znaczy poniżej tysiaca zł. A ta druga moge miec za na prawde śmieszne pieniadze

hmm ja bym żadnej za darmo nie chciała, ale to tylko moje zdanie każdy ma inny gust ciężko mi być obiektywną bo jakoś obie są mało atrakcyjne, nie są eleganckie i wyglądają na tandetę

Ale dlaczego nie są eleganckie ? Jakieś konkretne argumenty ? Cóż, nie zamierzam wydać na suknię, jak i na cąłe wesele grubych tysięcy, dlatego szukam taniej sukienki. Ale wiadomo, chcę wyglądać ładnie na własnym ślubie, dlatego zasięgam opinii ...

A wg Ciebie elegancki to jakie ? Mogłabyś coś wkleić dla przykładu ? Bo jestem ciekawa :)

to wg mnie są eleganckie suknie: http://moda.allegro.pl/item941256623_suknie_slubne_ivory_roz_34_36_nowa.html http://www.salonikfreya.pl/image/KolekcjaPapilio2010/photo25.jpg http://moda.allegro.pl/item931358619_suknia_slubna_madonna_white_one_176_rozm_36_38.html nie trzeba na suknię wydawać 5tys. ja swoją uszyłam, najważniejsze jest aby tobie się podobała i abyś ty była zadowolona ja lubię oryginalne suknie

Te które wkleilas akurat mi się nie podobaja :) A ile placilas za uszycie ?

w salonie zawsze zostawi się co najmniej 2 tys z kawałkiem, do nawet kilkunastu tys. - kto co lubi :) a szycie - gdzie suknia będzie pasować do Ciebie IDEALNIE, i będzie szyta tylko dla Ciebie, będziesz miała wpływ na jej ostateczny wygląd - można zacząć już od 700 zł - zależy jaki materiał, ile go, ile koronki, kryształków etc. do 2tys. spokojnie masz suknię - w całości z dodatkami :)