Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilovereggae123

szampon rozjaniajcy

Polecane posty

hej ;) mam pytanie... jestem szatynką, czy szampon rozjaśniający z rumianku mi rozjaśni włosy? proszę o odpowiedzi.

Gość melaniiiiiiiiaa
Na pewno używając go, nie staniesz się platynową blondynką.

Gość nie dowiesz si
dopóki nie spróbujesz - to dosyć indywidualna sprawa...

melania - wiadomo, nie chce takiego efektu , tylko po prostu jaśniejszych włosów, przybliżonych troche do blondu ;) nie dowiesz sie - rozumiem, ale wiecie zapewne troszkę na ten temat :) proszę o dalsze odpowiedzi! z góry dziękuje :]

Gość sylwia1234567890
jestem ciemną blondynką, od kilku lat używam takiego szamponu i nic mi nie rozjaśnił, a nawet ostatnio mi ściemniały, ty jesteś szatynką więc tym bardziej ci nie pomoże. jeśli już chcesz rozjaśnić naturalnie włosy, to rub płukanki z takiej herbatki rumiankowej, wiem że pomaga blondynkom, ale szatynkom nie wiem... może ci wyjść rudy

Gość sylwia1234567890
Musisz sobie kupić zwykły rumianek w aptece (taką herbatkę ekspresową) i ją zaparzać codziennie (tak z litr żeby był, czyli jakieś 3 torebki) i taką zwykłą herbatą polewać sobie włosy po umyciu. Chyba nie trzeba tego już spłukiwać. Takie rozjaśnianie trwa niestety długo, bo kilka miesięcy. Ale wiesz, na blondynki to działa, bo mamy naturalnie jasne włosy, ale ty jesteś szatynką, więc na twoim miesjcu nie ryzykowałabym, bo mogą wyjść rude... Najlepiej idź do fryzjera i po prostu pofarbuj sobie włosy, bo naturalne rozjaśnianie może ci sie nie udać.