Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka zła

czy to lowelas, bajerant?

Polecane posty

Gość warszawianka zła

facet z ktorym znam sie od ok 2 miesiecy, zaczal mowic mi ze jest gotow na milosc, ze mysli powaznie itp... po czym nie odzywa sie pare dni,na mojego smsa odpisal zdawkowo, nie proponuje spotkania. Gosciu ma kase, niezle wyglada, czy to typ takiego co skacze z kwiatka na kwiatek ?

Gość warszawianka zła
dodam ze poznalam go na internecie, on ma 27 lat

Gość .Esmeralda
raczej tak

Gość aabbc
no pewnie, ze lowelas

Gość a czy autorko ....
spałaś z tym delikwentem?

Gość warszawianka zła
nie spalam, chodz on robil podchody.

Gość warszawianka zła
dodam ze podczas naszych spotkac jest super milo, po czym pare dni cisza i znowu sie odzywa.

Gość samarytanka z
daj sobie z nim spokój, to typ gościa który zalicza laski. Tacy umieją ładnie "słodzić" a jak cię przelecą to zapominają nagle twojej komórki, a o imieniu nawet nie wspomnę

Gość a czy autorko ....
no to pewnie BYŁ GOTOWY NA MIŁOŚĆ, jak każdy, który do wyra chce zaciągnąć, a jak zobaczył, że nic z tego, to odpuścił.

Gość samarytanka z
on bedzie tak długo ci nadskakiwał, az mu rozłożysz nogi, a wtedy pojdzie w siną dal szukac kolejnej naiwnej na darmowy sex

Gość samarytanka z
taaaaak, taki typ faceta długo się nie stara o jedną laskę, a w międzyczasie zalicza kolejne panienki. Wiadomo, ze laski lecą na ładne aut, kase i ogólny szpan

Gość samarytanka z
gdyby mu NAPRAWDĘ na tobie zależało, to każdego dnia i w każdej sytuacji dawałby ci odczuć, że jesteś dla niego kimś więcej niż tylko laską do dmuchania

Gość a czy autorko ....
samarytanka z : 100% racji, znam już ja takie podchody...

Gość guuuula
widać, że to typ lowelasa, który zalicza panienki. Znam takich facetów, bo parę razy ich przejrzałam- miłe słłówka, zaproszenia do lokali, szastanie kasą itp. a jak chcieli coś więcej niż tylko mojego miłego towarzystwa, to na tym się kończyła znajomość.Jeden dupek na odchodnym mi powiedział, że on każdą laskę może mieć na skinienie palca, bo wszystkie to suki i materialistki. Wredny typ prawie mu w dupę nakopałam!

Gość sammantha
to prawda, nie daj się dziewczyno zbałamucić. Moja przyjaciółka nadziała się na takiego . Najpierw ją oczarował, a był przystojny jak model, tatuś miał firmę, więć kasy miał jak lodu, super sportowe autko i ten bajer...Przyjaciółka do dzisiaj nie może się pozbierać, bo zakochała się w tym skur****u, a on ją przez 3 tyg.zwodził, opętał jak demon jakiś, mówił ze ją kocha itd. a jak się z nią przespał, to dowiedziała się,że to była pomyłka i że ona go źle zrozumiała z tą miłością! A dziewczyna teraz cierpi!!!!!

Gość helga qust
święte słowa! a takie typy z daleka trzeba omijac, albo samych z nich robić ciula