Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delette

Czy ja mu dorownam?

Polecane posty

Gość delette

Witam was dziewczyny,mam takie pytanie czy nie mialyscie poczucia nizszosci wobec waszego nowo poznanego mezczyzny?Poznalam kogos na wysokim poziomie,zaangazowalismy sie ale mam chec wiac po prostu.Mam wyzsze wykszt.jestem podobno inteligentna i mam ladna prezencje.Tak mowia inni.Niby mam wszystko i nie powinnam sie uzalac ale sie boje ze mu nie dorownam.Jak jest u was?napiszcie prosze.

Gość marija Celessta
mamy:)

przechodze cos podobnego moj facet zna sie na wszystkich jest inteligentny..bla bla sztuka...i takie tam ja jestem tez wyksztalcona ale nie w tym kierunku dlatego sa momenty ze tez czuje sie dosc dziwnie...czasami jak cos palne to pozniej probuje obrucic to w zart:) polecam udaje sie ;) glowa do gory..jeszcze nie pozals jego slabosci! na 100% robisz cos duzo lepiej od niego :)

Gość delette
KAMXYZ -dzięki ale mam taaakiego stresa,że już nie wyrobię.:(

Gość marija Celessta
kamyx..człowiek wykształcony raczje nic nie palnie. wyjdzie dyplomatycznie z tego. Tu raczje chodzi o 2 światy. On ma swój, ona swój. O te różnice.:)

Gość delette
On pracuje za granica czesto podrozuje,robi duze projekty dla rejonu energetycznego,a co ja w polsce moge osiagnac.Skonczylam uniwerek znam jezyki ale jakos tak mam poczucie nizszej wartosci.Niby wszystko kupie sobie z najwyzszej polki (apartament,auto,ciuchy)ale jakos tak nie wiem:(

wiecie co wydaje mi sie ze mozna czasami czegos nie wiedziec albo nad czyms sie zastanowic..cos nie wyjdzie..dwa swiaty..no nie wiem...chyba ze to jakas powazna roznica ale wydaje mi sie ze daj sobie czas..samo wyjdzie...

Gość delette
Tlumacze sobie to tak,ze facet moze pokochac tzw.kure domowa,ale ja nia nie jestem przeciez.Szacun dla pan prowadzacych dom,ale tak jakos nie mam pewnosci.

no ale on daje ci jakies powody zebys mogla sie tak czuc? czy to tylko ty? a moze on jest zafascynoweany twoim zycie? nie zawsze trzeba sie branzowo dobierac powiedzmy nie zawsze prezes sypia z prezesem..itp...wiesz ja tez mam faceta ktory powiedzmy nie jest z mojego swiata albo ja z jego...ale to nawte mile mozna sie czegos wspolnie nauczyc

Gość marija Celessta
Ale te 2 światy różnią się sposobem na życie. Językami. Ile ty umiesz? Każdy znał angla, troche niemca, lub nagol i ruski. Biegle. To wielka przewaga.

Gość delette
Nie,nie on nie daje mi nic odczuc,to ja zawsze czuje sie niedowartosciowana chyba.Takie jakies mam leki:( Czy dobrze wypadne:)

Gość delette
Nie podrozowalam tyle co on,nie widzialam kurde tyle co on.:(

Gość marija Celessta
podróże to małe piwo;) Mozna na dvd obejrzec, w tv:) trouvel channel:) Bardziej o zycie. Wartosci. Macie te same?:)

Gość delette
Wiesz,ale podroze ksztalca jednak.On jak opowiada co tam co tu,to sie nie wychylam.Wartosci mamy takie same.Ceni we mnie to ze nie jestem materialistka,i jestem uczciwa no i moze mnie...polubil:)

Gość marija Celessta
polubił??? przecież miał cię kochac? dla mnie lubic a kochac to szalona różnica:) Ja muszę czuc i wiedziec, że facet mnie kocha:) Lubiec to sobie może koleżanki:):D

Gość delette
Kochana,ale znamy sie miesiac dopiero.

Gość delette
No i poradzcie mi bo z tego stresa to nie wiem co robic.Gdzie sie z nim spotkac,kawiarnie juz byly,za zimno na spacery.Proponowal,abym przyjechala do niego do hotelu na zaproszenie(on sluzbowo tam mieszka)oczywiscie osobny pokoj.Co robic?Jechac,nie jechac?Mowil,że on bedzie na spptkaniach to ja moge isc do sauny,na basen etc.

Gość marija Celessta
Proponowal,abym przyjechala do niego do hotelu na zaproszenie(on sluzbowo tam mieszka)oczywiscie osobny pokoj.Co robic?Jechac,nie jechac?Mowil,że on bedzie na spptkaniach to ja moge isc do sauny,na basen etc. --- hmmm pamietasz jak to z polanskim było?..No widzisz..nie doradzam...czasem czuje człowiek zaufanie...tak jak ta dziwczynka...

Gość delette
No masz racje,ale tak chcielibysmy porozmawiac ale jakos nie wiem gdzie.Nie mozemy sie nagadac i posmiac,a tak czas na kawce szybko biegnie...:)