Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanka_b

uzywane buty

Polecane posty

Gość Zuzanka_b

Hej Zastanawiam sie nad uzywanymi butami slubnymi, gdyz sa o wiele tansze. Co myslicie o butach ktore byly uzywane tylko raz?i czy ktoras z Was miala uzywane buty?

Gość lalka*
jak ci to nie bedzie przeszkadzac to czemu nie po c owydawac niewiadomo ile kasy na buty ktore zalozy sie raz!

Gość Zuzanka_b
wlasnie dlateo pytam, nie wiem czy mi nie bedzie przeszkadzac bo nigdy niczego nie mialam z drugiej reki..a raczej stopy:P

Gość jusaa
ja dostałam buty za darmo, pasowały jak ulał.Nawet lepiej jak nowe bo nowe zazwyczaj mnie obcierają.

Gość szkoda tylko
po prostu spróbuj kupić buty w których jeszcze pochodzisz. nie muszą być białe komunijne, może np. ecru, modny jest teraz kolor nude. taki wydatek mniej zaboli

Gość heh śmieszne
Ja też bym nie kupiła używanych butow... Natomiast nastawilam sie rowniez na cięcie kosztow i kupilam uzywana sukienke za śmieszne wręcz pieniadze a jest taka moja wymarzona :) Poszukaj bucikow tańszych, sama piszesz, ze to na jedna noc , jest wiele modeli duzo tanszych...

Zuzanka_b--ale jest też wiele duuużo tańszych i ładnych butów:) ja osobiście nie włożyłabym używanych...ale decyzja jest Twoja:) jeśli nie za bardzo u Ciebie z kasą zajrzyj na allegro

Gość slubna parrra
Dziewczyno kup NOWE! I co z tego że założysz jeden raz? Buty to jest bardzo osobista rzecz dla mnie jak bielizna. Skąd wiesz kto je miał przed Tobą? Pomijając grzyba ale noga się poci, nawet jeżeli były raz założone. FUUUUJ! Przecież nie musisz kupować nie wiadomo jak drogich tych butów ale będziesz miała świadomość że masz na nodze nowe, świeże obuwie!

jeszcze o bucikach---możesz kupić takie butki które potem też założysz...jest wiele fajnych modeli--ja np mam zamiar kupić sandałki w których spokojnie będę mogła chodzić później:)

Gość a moze jest to
wow, pseudo moderatorzy skasowali posty o wykoślawionych butach :O "uwielbiam kafe" :P

ja nie chcąc wydawać kasy na typowo ślubne buty (które mi się nie podobają) kupiłam takie, które mogę teraz nosić już po ślubie - w odcieniu złotym ale nie takie 'chamskie' złoto tylko takie przetarte i zmatowione

Gość lokatka
nie no uzywane buty.... ja bym sie nie odwazyla :/ ja tez planuje wkrotce zakupic letnie buty slubne, w kolorze lokko-zlotym lub ecru, wiec mysle ze po slubie spokojnie bede mogla sobie w nich chodzic :) cos w stylu: http://buty-slubne.pl/media/112/Foto/Venice/ys8e1.jpg