Gość margertitta__ Napisano Marzec 1, 2010 witam, chcialam kupic nowa lodowke i pralke - pozbywajac sie starych. Ktore sklepy zabieraja z powrotem stare sprzety? (tj. pralke i lodowke) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 1, 2010 jesli sa na chodzie oddaj biednym za darmo www.gumtree.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spal dwie pieczenie na Napisano Marzec 1, 2010 jednym ogniu z lodówki a i staremu odrazu OBIOAD podgrzejesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska pomarańcza 0 Napisano Marzec 1, 2010 Każdy sklep RTV-AGD sprzedający ma obowiązek przyjąć stare urządzenia przy zakupie nowych, możesz też próbować je sprzedać lub oddać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kręęcisz mnie pomarańcza Napisano Marzec 1, 2010 i czytasz to co ja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzbietka5 0 Napisano Marzec 1, 2010 oddaj do Caritasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margertitta__ Napisano Marzec 3, 2010 jak mam ja oddac do caritasu? mam sobie wsadzic do kieszeni i zaniesc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KURDE* 0 Napisano Marzec 3, 2010 przerób na zamrarzalkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Marzec 3, 2010 ostatnio kupiłam w euro agd pralkę i dopłaciłam za montaż nowej i wyniesienie starej z domu :) tak jest ze wszystkim, ale oczywiście za kasę a nie za darmo :) jak masz sprawne to daj ogłoszenie w necie i sobie ktoś od ciebie odbierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2015 Ja swoje stare rtv i agd oddawalem na elektrosmieci na jeden z punktow tej firmy www.elektrosmieci.warszawa.pl w każdym miescie sa takie punkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2015 nawet nie słyszałam, że jakies sklepy zabierają stary sprzęt podczas kupna nowego. Za to wiem, że do Twojego domu przyjechać moze firma, która odbiera elektrosmieci. możesz zadzwonic np do www.agorecykling.pl . To jest bardzo dobry pomysł i w żaden sposób CIę nie obciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 20, 2016 witam ja teraz zmieniałem cały sprzęt kuchenny i też miałem problem ze starym. Na szczęście znalazłem firmę http://www.bromar.com.pl. Przyjechali i zabrali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2017 Zgadzam się, ja też oddawałam do www.elektrosmieci.warszawa.pl tam ja odpowiednio zutylizują, a nie będzie zalegać gdzieś na śmietnisku. Szkoda, ze jeszcze tak mało osób wie o tym, ze można gdzieś takie rzeczy do utylizacji oddać… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2018 Stary sprzęt AGD taki jak lodówki czy pralki można sprzedać do skupu złomu. Pozbędziemy się zbędnego złomu i jeszcze na tym zarobimy. Jeżeli poszukujecie sprawdzonego skupu złomu, który ma dobre ceny to polecam wam www.delta-sj.com.pl Ich siedziba znajduje się w województwie wielkopolskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2018 Starą lodówkę, pralkę oraz inny sprzęt AGD i RTV najlepiej sprzedać w skupie złomu, który przyjmuje tego typu odpady. Od siebie mogę wam polecić www.zakladobrotuzlomem.pl w Bydgoszczy. Mają tam bardzo dobre stawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2018 Jak przyjadą z nową to starą zabiorą. Tak miałam z pralka i z lodówka. Niby dlaczego mam płacić za transport, szukać skupu złomu czy elektrośmieci na własną rękę? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2019 Najlepiej rozejrzeć się za firmą, która zajmuje się skupowaniem sprzętu elektronicznego. Osobiście mogę wam polecić firmę http://ekojumir.pl/ ze śląska. Skupują elektronikę i surowce wtórne, za które płacą całkiem niezłe pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sengy Napisano Październik 18, 2019 Tu mogę polecić kontakt z skupzlomu-elektroniki.pl bardzo dobry skup złomu i elektroniki. Bez problemu można właśnie się do nich zgłosić i po prostu zapytać o możliwość odebrania sprzętu. Oferta jest ok, ceny też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominiklenos 1 Napisano Maj 26, 2022 Są firmy, które to robią, więc po co się bawić w coś takiego? Noszenie lodówki? A jeśli jeszcze piętro bez windy to już w ogóle. W Lublinie załatwiali mi to oni - odbiorydomowe.pl Na własną rękę wymagałoby to załatwienia ludzi, poza tym noszenie takich rzeczy jest mocno problematyczne, ale kwestia taka, jakie macie oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach