Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbarkczerwonapozeczka

SAMA do liceum opłaca sie?

Polecane posty

boje sie bardzo ze się nie odnajde w szkole sama bo jestem sierota ze sama nie umiem sobie radzic bez kolezanek i nie wiem czy isc sama..boje się ze mnie nie polubią i w ogole ze bede sama w klasie jak kołek, bez kolegów kolezanek bo ja nie jestem bardzo kontaktowa.. wiem ze do konca roku jeszcze troche ale jak myslicie..bo cjak ci w liceum beda sie znali już, grupki np. z gimnazjum ludzie sie znają i ida do tej samej klasy.. co ja zrobie.. nie wiem ale w sumei trzeba sie kiedys usamodzielnic jak mysliscie?

Gość los bulwersos
z takim podejściem to lepiej zostań w domu 🖐️

Gość hyjyjuyjuyuju
ja mimo ze mam tez problemy z nawiazywaniem znajomosci do kazdej szkoły nowej szłam sama gdyz uwazam ze nie bede kierowala sie wyborem szkoły, uczelni itp patrzac na kolezanke bo to moje zycie a jej to juz inna bajka poza tym lubie czuc sie samodzielna i zdawac sobie sprawe ze wszedzie dam sobie rade;) lepiej albo gorzej ale dam;D

Gość też tak miałam
i nie było źle, nie wszyscy znali się od początku. Chyba wyszło mi to na lepsze bo mogłam zacząć wszystko od nowa ;)

Gość s.p.i&
Nie chce mi sie rozpisywac, ale tak, oplaca sie. Przeciez nie mozesz cale zycie ogladac sie za kolezankami.

.

Gość pawianka
Lepiej iść samej do LO :D ja tak zrobiłam i nie żałuje. Na prawde warto. Też miałam wiele wątpliwości, ale to był dobry wybór.

ale najbardziej sie boje ze mnie nie polubią bo ja bardziej zamknieta w sobie jestem i chcialabym sie otworzyc ale nie chche idiotki z siebie zrobic.. boje sie ze zostane sama jak kołek i nikt mnie nie polubi i w ogole.. bo ja bardziej sierota jestem i nie bardzo sobie umiem radzic samotnie i jak sie wskzole nie odnajde.. strasznie..

Gość rghf
gfd

Gość młoooooda23423
Ja właśnie chcę iść do takiego liceum gdzie będzie jak najmniej moich znajomych z gimnazjum, bo nie są oni zbyt fajni xD Jednak niestety to chyba mi się nie uda... będą dwie dziewczyny, które są typowi "paniusiami"...i jak tu wytrzymać z nimi? ;P

Gość klaudiaxd
tez smaa ide tez sie boje;p ale nie martw sie:D