Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawiaturka123

problem po zimie

Polecane posty

Gość klawiaturka123

otoz mamy jeszcze stare drewniane okna jednak sa zadbane i szczelne jednak zima strasznie nam parowaly te okna i z szyb skraplala sie woda na rolety i teraz kiedy to juz wszystko wyschlo na roletach w kuchni i sypialni na dole pojawily sie takie czarne kropki wygladajace jak wilgoc czy moge si ejakos tego pozbyc? moze znacie jakis srodek ktory to usunie nie niszczac rolet_

Gość klawiaturka123
i co ja mam teraz zrobic? w mieszkaniu nie mamy grzyba na scianach, zawsze dbam o czystosc, wietrze mieszkanie i tu nagle zaatakowalo mi rolety

za czasow jak wynajmowalam dom mialam grzyba w kabinie prysznicowej,pozbylwalam sie go za pomoca domestosa fioletowego:)

Gość klawiaturka123
no tak ale jak wyczyszcze nim rolety to mi je odbarwi lub zniszczy a tego nie chcee, najgorsze ze wymienialam rolety na nowe w padzierniku a tu dopiero marzec mamy wiec niecale 5 miesiecy

U mnie zaczyna robic sie grzyb w kabinie prysznicowej i za cholere nie moge go usunac :(On nie robi sie z brudu(ja tez dbam o czystosc-nawet przesadnie) tylko od wilgoci. wikiniki -ten domestos usunal grzyba?

Gość klawiaturka123
juz przejrzalam na allegro oferte srodkow antygrzybiczych ale nic nie nadaje sie od materialu,

ja kabine zalalam na godzinke,a potem lekko wyszorowalam i zeszlo a bylo juz dosyc czarne ,szczegolnie silikon,

No wlasnie u nie tylko na silikonie zaczyna sie robic.Denerwuje mnie to bo brzydko wyglada:( Jutro kupie ten domestos i sprobuje to usunac.

Gość klawiaturka123
probowalam purem rozowym, plynem do mycia szyb z alkoholem i dupa ze tak powiem, moze pojde do catoramy i tam cos bedzie normalnie az mis ie wyc chce

Gość klawiaturka123
lady pretensja dopiero co zauwazylam ze masz 4 coreczki ale wam musi byc wesolo;-)

lady zalej fioletowym domestosem zostaw na godzinke a potem wyszoruj a zobaczysz jaki bialy bedzie,jedyny minus to smrod zanim wywietrzeje;)

wikiniki ja uzywam zielonego domestosa i ace a to tez smierdzi jak cholera ;)Dzieki za rade,jutro bede probowala zmyc to paskudztwo:P klawiaturka-mam wesolo ze hej ;)Chcialam synka ale sie nie udalo.Wiecej juz nie probuje,czworeczka wystarczy ;)

Gość klawiaturka123
zazdrooszcze, zawsze marzylam o trojeczce jednak stac mnie poki co na jedno, moze kiedys sie drobimy;-)

ja mam narazie dwie corki:)i chyba na tym zaprzestane,chociaz czasami chcialoby sie chlopca:)