Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan taka prawda

Kobiety nie chcą mieć dzieci. One lękają się pustki życiowej na starość

Polecane posty

spoko - moze masz racje ale moja babcia i matka maja/mialy super ciala przez cale zycie czyli kwestia ciała po urodzeniu masz rozwiązaną.

Gość buhaha no nie moge leze
peeling nie jest zalezany az tak czesto :o

anile77 czytaj uwaznie prosze nie bede dla nikogo w nocy wstawac nigdy mam az 28 lat i nie wyobrazam sobie przysiegam nie wyobrazam sobie planowac dziecka :)

a pro po tego ciała, to mam nadzieję że, zarabiasz nim, i nie mam na myśli tego najgorszego, bo jak to tylko dla uwodzenia facetów to....nie są tego warci, chyba że ten jeden, a ten jeden jedyny jak cię pokocha to powinien nie tylko dla ciała i urody , bo to za mało żeby przetrwać życie :(

anile77 w zyciu wszystko robie w imie milosci wlasnej kocham male rozmiary kocham szpilki kocham spac kocham odpoczywac kocham podrozowac kocham niezaleznosc dziecka nie planuje zreszta klinicznie zweryfikowane ze nie moge miec dzieci wiec zamykam temat :)

Gość buhaha no nie moge leze
Nie nie planujesz, tylko nie możesz, a to roznica :) Nie mozesz planowac, skoro nie masz mozliwsoci

ja się określiłam jasno, nikogo nie krytykuję , jestem matką ale nie "Polką" kwestia ciała mnie zainspirowała bo jest głupia i są na to dowody, inne argumenty mnie przekonują

buhaha no nie moge leze ja nie planowalam pojawili sie mezczyzni ktorzy chcieliby mnie zaplodnic i zadbaliby o dziecko. Wiem na bank. Wprost nie powiem ze nie moge miec dzieci.

wiesz jak ja bym wierzyła facetom, to dziś miałabym co najmniej trójkę i każde z innym:((

ale nie powiedziałaś tego, tylko zasłaniałaś się utratą ciała

Gość wiem na pewno ze podpucha
no wlasnie, skoro nie możesz mieć dzieci, to po kiego się zasłaniasz utrata sylwetki ??? nigdy nie bedziesz w ciazy, to akurat dylematow na temat figury miec nie powinnas, bo raczej nie masz wyboru

Gość ty wriatko high hills spertala
w koncu stad

anile jest klinika leczenia jieplodnosci novum ale podkreslam ze za bardzo lubie swoje cialo mam nadzieje ze wszystko jest jasne buziaki i dobranoc

Gość to prawda .........
Kobiety nie chcą mieć dzieci. One lękają się pustki życiowej na starość 1 2 | nast. » Pan taka prawda przyznajcie się do tego - dzieci tak naprawdę wcale nie pragniecie TAK JEST

Gość ta nienormalna znow wrocila
high hills vel egoistka vel inne nicki - ty sie w konu zacznij leczyc albo spadaj na zawsze debilko poyebana

Gość leczenie uzaleznien od kafe
nie dosc ze te pomarancze ochydne, uzaleznione od kafeterii to jeszcze szczekaja stosunkowo nietypowe pomarancze :)

Gość szperacz kafeteryjny
Był jeszcze nick Ona z brakiem czasu :O - -- kobieto ty się puknij w łeb zamiast zmieniać codziennie nicki. W domu wszyscy zdrowi?

Gość godz.7.55 to ta wariatka