Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Może ktoś pomoże:)

Polecane posty

Gość g0s1a82

Witam:) Już od dłuższego czasu szukam kogoś ,kto pomoże spełnić mi moje marzenie ,a jest nim mała włochata kuleczka czyli szczeniak rasy Yorkshire Terier, wiem że znalezienie osoby którą stać na taki gest graniczy z cudem ,ale ponoć cuda się zdarzają a ja w to mocno wierzę, że mój upór i wiara doprowadzą mnie do celu. Mój problem polega na tym pomimo tego iż jestem osobą pracującą nie jestem w stanie kupić szczeniaka:( Cóż mogę napisać o sobie jestem odpowiedzialna ,a przede wszystkim uczciwa. Posiadam ogromną wiedzę na temat tej rasy, pielęgnacji oraz żywienia. Wiem jakie obowiązki na mnie spoczywają z posiadania takiego pieska, którym z czystym sumieniem mogę sprostać i zapewnić szczeniakowi jak najlepsze warunki. Powiem szczerze opieka nad nim to sama przyjemność. Dla innych może to wydawać się dziecinne bądź banalne, ale ja wierzę że taki piesek da mi dużo szczęścia, radości, i będzie odskocznią od problemów życia codziennego. Ja ze swojej strony stworzę mu naprawdę wspaniały kochający dom pełen miłości. Pragnę zaznaczyć, że nie posiadam dzieci, więc szczeniakowi będę mogła poświęcić dużo czasu i oddać mu się bezgranicznie. Miałam już w swoim życiu dwa pieski mieszańce niewiadomego pochodzenia przygarnięte i kochałam je tak samo mocno, ale po stracie ostatniego zwariowałam na punkcie Yorków jeżeli ktoś jest w nich zakochany tak bardzo jak ja to mnie zrozumie. Nie pociągają mnie kokardki, ubranka czy panująca ostatnio moda na nie uważam, że ta rasa jest piękna sama w sobie a ich urok osobisty mówi sam za siebie:) Szukam pieska do kochania i rozpieszczania i może to o mnie źle świadczy, ale naprawdę zazdroszczę ludziom którzy mogą się cieszyć z takiego pupila. Nie ma dnia w którym nie myślałabym kiedy mnie to wreszcie spotka a wtedy będę najszczęśliwszą osobom na Ziemi:) Czym się odróżniam o reszty ludzi piszący takie ogłoszenia ,ja naprawdę szczerze i z całego serca pragnę tego pieska. Bardzo proszę o pomoc i z góry przepraszam. Po otrzymaniu pieska mogę mieć stały kontakt z właścicielem

Gość Do jasnej cholery/
najszczęśliwszą osobą !!! OSOBĄ !!!! Ciole jeden !!!!!!!!!!!!