mila8 0 Napisano Marzec 1, 2010 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powyplacie.pl 0 Napisano Marzec 3, 2010 wiele kosmetykow jest na http://www.powyplacie.pl Moze znajdziesz cos dla siebie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila8 0 Napisano Marzec 4, 2010 Poszłam do salonu fryzjerskiego i zadałam to samo pytanie, co w temacie. Ijuż wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rubella Napisano Marzec 5, 2010 Miałam podobny problem z włosami i zastosowałam szampon dermokosmetyczny od Vichy. Efekty były widoczne już po pierwszym myciu, ale mimo to postanowiłam stosować go dalej i w zasadzie regularnie myję nim włosy. W kwestii ceny to może wydawać się, że kosmetyki Vichy są drogie, ale jeśli kupuje się je w odpowiednich miejscahc to wcale nie musi tak być. Ja swój kupuję w aptece Juventa w łódzkiej manufakturze i jest on relatywnie tani, jak z resztą większość produktów w tej aptece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila8 0 Napisano Marzec 5, 2010 A jaka nazwa tego szamponu? Używam kosmetyków Vichy,ale do twarzy.Dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rubella Napisano Marzec 11, 2010 Hej, sorry że z takim opóźnieniem :) Dokładna nazwa szamponu to Vichy Dercos Aminexil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach