Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damariis

co mam zrobic nie chce go zostawic.

Polecane posty

Gość damariis

powoli odkochuje sie w moim chlopaku. jestem z nim juz pol roku kocham go ale nie tak jak kiedys. moze nie jestem za dojrzala na parwdziwy zwiazek bo mam 15 lat ale to wsumie taki wiek gdzie moge myslec powaznie a moj chlopak ma 18 i mysli juz calkiem na przyyyszlosc i sadzi ze mogl by spedzic zemna reszte zycia. co najgorsze mowi to serio.. wiem ze duzo dzieczyn by sie cieszylo ale mi to nie idzie.. on mnie strasznie kocha oddal by zamnie wszytko, dwa mies temu powiedzialm mu ze jest zle i sie chyba skonczy i sie strasznie zalamal wrecz plakal i mimo ze byla 5 rano przyszedl domnie pod dom i plakal cala godzine razem zemna. pomoglo nam to bardzo ale co z tego skoro znowu jest zle. nie chce go zostawiac ale boje sie ze to juz przyzwyczajenie bo poprostu zaczyna mi sie nudzic. a i wogole sie nie kłucimy wiec to tez zle wplywa bo ztreab troche specia bo to lepiej robi nawet probowalismy ale nie udalo sie. pomozcie mi prosze bo nie wiem co zrobic a nie chce go ranic.. i siebie przy okazji tez.

Gość wczorajszy jeleń
słabe.