Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka23

KOSMETYKI JAKICH UŻYWACIE DO KOMPLETNEJ, CODZIENNEJ PIELĘGNACJI I MAKIJAŻU

Polecane posty

Gość pytajka23

Ciekawi mnie, ile kosmetyków dziewczyny/kobiety używają na co dzień i jakich rodzajów. nie chodzi o firmy, tylko rodzaj w sensie tonik, krem na dzień, tusz do rzęs... ja raczej nie używam jakiejś wielkiej liczby kosmetyków i nie wiem, czy nie szkodzę sobie na przyszłość.

ja codziennie rano przemywam skórę tonikiem, potem krem nawilżający, potem lekki podkład, kredka, tusz i jazdaaaaa.... :P a jak wracam do domu to mleczko do demakijażu, tonik i krem na noc:) no i balsam do ciała, obowiązkowo po kąpieli

Gość miś polarny w tropikach
dla mnie zawsze najlepsza jest seria AA;)

Gość no to tak..........
rano żel do mycia twarzy krem pod oczy krem na dzien tusz do rzęs cien puder wieczorem zel do mycia twarzy krem pod oczy krem na noc

Gość mam bardzo sucha skore
Rano myję twarz mydłem lub płynem do higieny intymnej, smaruję twarz kremem dermosan lub cutibaza Wieczorem to samo :) Kiedyś używałam żeli do mycia twarzy, mleczek, tonikow i wszelkiego rodzaju kremów i moja cera była tragiczna, nie dość że mocno wysuszona to jeszcze ciągle pojawiały się wypryski. Wbrew pozorom zwykłe mydło służy mi najlepiej i teraz od półtora roku nie pojawił się ani jeden pryszcz, cere mam gładką i nie muszę bawić się z innymi mazidłami :)

Gość no to teraz ja
codziennie rano twarz mydło+woda krem do twarzy z filtrem na lato, oliwkowy ziaji na zimę i tak od lat odzywka do brwi i rzęs codziennie rano włosy szampon odzywka ze spłukiwaniem pianka lakier codziennie wieczorem mydło+woda na całe ciało sporadycznie balsam, ja balsamy, kremy kosmetyki lubie trzymac na półkach, z uzywaniem juz gorzej, kolorówki w ogóle nie uzywam na codzień bo nie lubię :P

Gość no to teraz ja
zapomniałam o prefumach, których uzywam na co dzień

Gość Kasia78

Codziennie rano przemywam skórę tonikiem, potem krem octenicare nawilżający, potem lekki podkład, loreal teraz i tyle.

Gość Pawełkooos

kolorówki w ogóle nie uzywam na codzień bo nie lubię, ale uzywam delikatny octenicare, tonik z ziaji, ten niebieski i krem apteczny pod oczy

Gość Lipka

Ja myję buzię wodą z mydłem, na to tylko krem od yoskine i wychodzę 🙂 nie lubię marnować czasu z kosmetykami 🙂 

Gość Farfa

Ja używam toniku, potem lekkiego kremu, później piję kolagen DH na zmarszczki, fluid, puder i tusz do rzęs 🙂

Gość gość

Rano emulsja Cetaphil,potem krem z filtrami Iwostin.Kredka do oczu,tusz a wieczorem zmywam micelem Cetaphil i nie nakładam już kremu. I idę spać.

Gość hanka

Ja tylko piję kolagen z doppelhartza i rano nivea sie smaruje najzwyklejsza.

Ja wykonuję etapowe oczyszczanie i odżywianie - płyn micelarny->żel do twarzy -> serum -> krem do twarzy. Co 4 dni robię także maseczkę po kroku mycia twarzy żelem. Jakiś czas temu dobrałam idealne dla mojej twarzy kosmetyki. Wybrałam warzywną linię Vege Skin Diet Bielendy i to był strzał w 10! JA mam te nawilżenie + detox, a widziałam że są różne z tej linii. JA mam dość uchą cerę ze skłonnością do wyprysków i dla mnie sprawdzają się super.