Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anga21

Typ podrywacza

Polecane posty

Wiatm wszystkich;) Jestem już pare miesięcy z chłopakiem jest nam ze sobą naprawde dobrze... Jednak zawsze jest jakieś "ale"- moi znajomi ostrzegali minie przed nim bo chłopak ma opinie "podrywacza" jednak ja jestem osobą która jeśli sam się nie przekona jaka jest druga osoba to nie wierzy na opinie innych...nie żałuje że tak postąpiłam bo chłopak jest wobec mnie naprawde wporządku, szczery, opowiedział mi o wszystkich swoich związkach...jednak mam pewne obawy,czasami boje się że poleci do innej...że się rozczaruje i pożałuje że nie posłuchałam zanjomych którzy dobrze mi radzili...mam takie rozdarte serce najchętniej bym go ciągle kontrolowała, jak nie daj Boże ma zajęty tel to już mam czarne myśli że dzwoni do jakiejś...masakrycznie się z tym czuje...nie wiem co robić starać się pozbyć tych fobii czy jednak trzymać kontrole?? prosze o odpowiedź;)

anga21" psycholog powinien pomóc :D 🖐️ masz zaburzenia jazni

hehe;) zaburzeń jaźni nie sądze;) może faktycznie wyobraźnia... ale z wami facetami to i tak nigdy nic nie wiadomo...

Gość dajemy CZY minuty
regres czy jest cos czego bys nie wiedzial i nie mial na wszystko gotowej odpowiedzi ?

ale z wami facetami to i tak nigdy nic nie wiadomo..." nie pytam dlaczego ? bo pewnie byś odpowiedziała ... bo tak i już :D

A jednak Regres Cię zaskocze odpowiadajac na to pytanie... Dlaczego?? Ponieważ moim zdaniem facetowi trudniej okazać uczucia, a jak nawet je okazuje to dopiero po jakims czasie wychodzi czy były one szczere czy poprostu klamstwem...