Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienoniewyrabiam

Rewelacyjny tekst mojego męża

Polecane posty

Gość nienoniewyrabiam

BĘDZIESZ SIEDZIEĆ W DOMU DO 5 ROKU ŻYCIA NASZEGO DZIECKA. Babcia dziecka chować mi nie będzie. Ależ dobrze kochanie. Mogę nie wracać do pracy po macierzyńskim. Ale, żeby mój cudowny mężuś wiedział co mówi, od teraz marne 860 zł z ZUS, które dostanę jeszcze tylko pare miesięcy, trafia na oszczędności. Zyjemy tylko z jego pensji. Zakładając, że będzie pracował w każdą sobotę i codziennie 10h, wypłata 3500 zl, pójdzie na (marzec):\ -2246 rachunki, -800 zł jedzenie, -300 paliwo do pracy. Finito. Miał kupić opony letnie w tym miesiacu, no i do dermatologa, koniecznie miał pójść, bo na NFZ jest dopiero za 1,5 miesiaca, no i miał kupić butelki dla naszej małej. No ale trudno, może za miesiąc jeśli uda my się zarobić więcej, co dotychczas sie nie udawało. Uważam, że skoro on ma taką wizję, to ma 7 miesięcy szanse przekonać się co mówi, bo jak się wszystko rypnie, to na oszczędnościach zus bedzie odłożony przynajmniej..... Czy wasi mężowi też takie idiotyzmy mówią.... Jakby mnie było stać nie chodzić do pracy, to bym nie chodziła.... A narazie to moj maż ma marne pojęcie, bo budżet w domu prowadziłam ja. To niech teraz poprowadzi on...

to że matka siedzi z dzieckiem kope lat w domu nie znaczy że dziecko będzie dobrze wychowane i nauczone a często bywa wręcz przeciwnie

Gość nienoniewyrabiam
ależ ja to rozumiem. A mój zrozumie, jak po kieszeni dostanie..... Kochane jak się kupowało co chciało, na wakacje za granicę jeździło, a nie będzie się miało na lekarza, to może się zdeko opamięta. Ja tam mam czas. Z domu i tak nie wychodzę..... może się chłop nauczy...

Gość 2246 rachunki dzizaz za co ty
placisz??? u nas 3500 wyplaty starczyloby az nadto!

Gość nie chłopak
jej może dziewczyna kredyt spłaca, różnie to bywa

Gość nienoniewyrabiam
NO niestety, dwa kredyty hipoteczne, i domek na utrzymaniu...... Szybko to mojemu mężowi poszło. Jak mu napisałam, budżet i cieszę się, że teraz on prowadzi rachunki w domu to od razu było. PRZECIEŻ MOŻESZ IŚĆ DO PRACY ALE DO 15:00 WOLNE SOBOTY I ZA 2000 TYS. Nie no ok, a ja się tak cieszyłam na odkładanie na zus...

Gość fgjfgjfgjhg
o takich rzeczach rozmawia się przed ślubem głupia babo! Nie wyobrażam sobie żeby jakiś facet mnie ustawiał:O

Gość nienoniewyrabiam
Hehehe, mój mąż nie jest w stanie mnie ustawić, ja za mądra jestem:). Przed ślubem człowiek nie jest w stanie przewidzieć kilku rzeczy.....Tak bywa, pewne sprawy rozwiązuje się w trakcie. Jak widać ja pogląd męża zmieniłam w 15 minut:)....

Gość potupaj nogami ze złości
A Ty tak wszystko pięknie zaplanowałaś... Babci robotę załatwiłaś przy bawieniu wnuka. Babcie lubią być wykorzystywane :D