Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plkm

Niechciane zakochanie

Polecane posty

Gość plkm

Zaczął podobać mi się pewien facet, posiada on jednak cechy których racjonalnie nie chciałabym by posiadał mój partner, ja też nie jestem w jego typie. Problem w tym że przy nim tracę nad sobą kontrolę......

Gość plkm
racjonalnie mam tez nerki, płuca i SERCE :P

To wpadłaś babo :P Nic nie poradzisz na miłość. Myślisz,ze każdy ma idealnego partnera takiego jakiego sobie dokładnie wymarzył :) zawsze trafi się coś co będzie nas trochę denerwować. Bo nikt nie jest chodzącym ideałem. I nie broń się przed czymś przed czym i tak nie uciekniesz :)

Gość plkm
Próbuję przy nim zająć czymś innym myśli, czasem się udaje....czasem nie.... Próbuję uwypuklac w umysle jego wady, ale niestety ma on i zalety :P, dla których jest dla mnie pociągający. Jego wadami są brak dyskrecji i manipulowanie innymi.

Gość ubrane fakty
liczysz na zakończenie w stylu''zyli długo i szczęsliwie'' Sama napisałaś ze nic was nie łączy,więc na czym chcesz budować relacje?na chemii --to za mało!

Gość ubrane fakty
nie drażnij mnie, bo ugryzę podrapie i dokopie:)

Gość plkm
Powiem tylko jeszcze że masakra, a zakochanie to tylko choroba i nadprodukcja jakiś tam chemichnych substancji w mózgu. Szkoda tylko, że przy nim trace nad soba panowanie....chociaż staram sie nie ulagać...nie chcę komplikowąc sobie zycia.

Gość ubrane fakty
dobrze że w ogóle masz jakąś tam wyobraźnie.

Gość ubrane fakty
to nie zakochanie tylko pożądanie słuchaj swojej intuicji i spierdalaj przed nim. serio--serio:)

dobrze że w ogóle masz jakąś tam wyobraźnie. nie musisz od razu okazywac zazdrosci, tobie najprowdopodobniej bozia wynagrodzila w innych przymiotach ;-)

Gość ubrane fakty
jesteś okropny!!! miałam się obrazić do końca życia a ty...mnie rozbawiłeś:P