Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niełysiejący 30_latek

Mam bujne włosy, ale kobieta która skreśla faceta za łysienie to zero

Polecane posty

Mam 30 lat, bardzo bujne włosy, ale specjalnie się golę na łyso, na znak solidarności z łysiejącymi. Dla mnie kobieta, która skreśla łysiejącego faceta to pustak i dno. Nie zasługuje nawet na menela spod sklepu, a przeciętny głaz leżący na polu ma więcej uczyć i empatii niż ona, rozumu zapewne też

Gość madry facet z ciebie
popieram cie. te kobiety to glupie pindy

Gość a dla mnie dnem
jest facet który uważa się za lepszego od dziewczyny, która skreśla łysego i skreśla ją:))))

Gość a dla mnie dnem
Mnie się łysiejący nie podobają. Gusta są różne:)

Małostkowym panienkom, które sobie coś ubzdurały i oceniają facetów po takich nieważnych, prozaicznych i wielce nieistotnych rzeczach mówię nie

Małostkowym panienkom, które sobie coś ubzdurały i oceniają facetów po takich nieważnych, prozaicznych i wielce nieistotnych rzeczach mówię nie" to po co się z takimi zadajesz ?

Gość effy.
a mój chłopak ma 28 lat i jest łysiutki, już mija nam 3 lata i jest super. Mam 22 lata, moje starsze koleżanki wrecz sie chwaliły że ich chłopcy nie beda łysi gdyż ojcowie nie są łysi. Głupie pindy :)

Gość 3453453
Bo łysiejący są nieatrakcyjni. I już. :)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvv
Na szczescie moj facet ma gęste, piękne, krótko przycięte włosy. :)

Gość soiloola
Ten temat to prowo założony przez jakiegoś łysola. :D Dziwne że wszyscy modele, amanci filmowi mają bujne czupryny, a z takiego np. Radka Majdana wszyscy się śmieją, bo łysieje. Równie dobrze jakaś szczupła laska na znak "solidaryzowania" się z grubymi, mogłaby nosić poduszki pod ubraniem. :D:D

Gość Delajt
Na wszelki wypadek, podam poradę jak walczyć z łysieniem Może się komuś przyda ;)

Gość a dla mnie dnem
No coż łysiejący nie są seksi:) i już :) większość jest taka "podtatusiała"

Gość bleeeeeeee
nie lubię łysych. Są fajni faceci z bujnymi czuprynami więc czemu miałabym się z marginesem atrakcyjności umawiać:)

Wiadomo, że łysiejący są brzydcy. Dlatego właśnie wymyślono czapki.

Gość 23fsdafsdfasdf
skoro łysienie to minus w wyglądzie, to niech takich biorą kobiety które same mają wady fizyczne, np. otyłe, albo bezzębne :P ja wolę facetów z włosami :)

Gość anna poppek
zeby zgolić się na łyso, też trzeba miec pewne predyspozycje, np. dośc masywną budowę ciała, ciemniejszą karnację, bo chudy i blady facet faktycznie będzie wyglądał jak po chemii

Gość millami
kiedyś nie lubiłam łysych.... ale cóż w takim łysiejącym się właśnie zakochałam. Teraz uważam że łysy jest seksi:) ale lepiej cała głowa ogolona (jak u mojego męża) a nie resztki na głowie i nie daj boże jakieś zaczeski!

Gość sddgxdgxgdgdssdg
O boże ja znałam faceta który był łysy, mi to nie przeszkadzało ale on chyba miał jakieś kompleksy z tego faktu. Niemniej każdy ma prawo wybierać i przebierać według własnego gustu :-). A ten facet chyba do dziś myśli ze go skreśliłam bo był łysy. Zasadniczo wszystko można przeżyć o ile ta osoba sama nie robi afery z tego jak wygląda.

A kto mówi o noszeniu wianka? Głowę można przecież golić

Gość kobieta 30 letnia...
ale ja uwielbiam właśnie takich :) tacy mają wyższy poziom testosteronu, nie wiecie co tracicie dziewczyny :)

"Wtedy będę wyglądał jak po chemi " A kto cię będzie oglądał? Ja też zaczynam łysieć i na pewno nie będę nosił jakiegos burackiego wianka. Nie mam umięśnionej budowy ciała więc też będę wyglądał jak "po chemi" Póki co ścinam się krótko. Popatrz na to z drugiej strony i tak nie masz szans na dziewczynę (ja też ale to szczegół) więc co ci szkodzi?

Gość no dobra to niech
ktoś założy teraz topick o facetach,którzy skreślają kobiety tylko dlatego,bo może nie są do końca kanonami piękna...strasznie dogłębnie się utożsamiasz autorze ze swoimi łysiejącymi braćmi

A ogolony na łyso facet na pewno nie będzie wydawał się podtatusiały, zapewniam was