Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niełysiejący 30_latek

Mam bujne włosy, ale kobieta która skreśla faceta za łysienie to zero

Polecane posty

Gość lysina bleeeeee

Do autora topiku: Znalam takiego typa - teraz ma 30 lat, wlasnie lysial jak go poznalam i byl strasznie gruby. totalny cham, oszust, klamczuch i jak mniemam chory psychicznie. masz podobnie roszczeniowa postawe do niego. acha-i tez sie golil na lyso :D sorry ale mam zle skojarzenie. wyjatkowy wredny i zawistny o wszystkich i o wszystko. jak sie nie zmieni bedzie mial przeje..... zapamietaj sobie- liczy sie to, co masz w glowie, to jak traktujesz kobiete i czy jestes jej wierny. jesli poznasz wartosciowa to odwdzieczy Ci sie tym samym. zreszta to widac o czym rozmawia, czy mysli powaznie o ludziach i zyciu. mnie z kolei wkurzaja takie wybredne du.pki (sami oblesni) a szukaja nie wiadomo czego, a jak znajda to i tak im zle. bo kompleks nizszosci nie daje o sobie zapomniec, a widocznie sa tak nieszczesliwi, ze musza wiecznie udowadniac sobie i swiatu, ze stac ich na idealne kobiety :) teraz jestem z facetem, ktory ma jak mowi "futro na glowie" ale moze nie jest idealem piekna. ma kompleksy jak kazdy. tycza sie rowniez jego wygladu. ale nie przeslania mu to wszystkiego. jest zyczliwy i dobry. nie ma pretensji do swiata.

napadlam na Ciebie bo mi go przypomniales :P a typa nienawidze moze w realu jestes w porzadku a masz zwykly kompleks bo np.ktos Ci dokuczyl. jesli tak to zwracam honor! nikt z nas nie jest idealem!

Gość do no_sense
osoba zakompleksiona tez moze byc dobra

a ja skreślam facetów, którzy wartościują kobiety wg rozmiaru biustu i ubrań. Powiedz mi czy nie patrzysz na wyglad? Patrzysz. Wiec kobiety tez patrza. Po co takij łysol jak może mieć przystojniaka

Co za banda hipokrytów :O, każdy ocenia innych po wyglądzie jeśli chcecie wiedzieć, nawet nieświadomie. Kiedy kogoś zobaczysz, natychmiast oceniasz jego wygląd, tak to działa. Pmyśl autrze tego durnego tematu, jak zareagowałbyś widząc łysiejącą kobietę ?

Gość ilailala
Ale glupi temat, tez masz sie czym bulwersowac. Moj facet tez juz ma zakola i mi to nie przeszkadza. Ale jesli jakas dziewczyna nie lubi lysiejacych to jej sprawa i nie masz prawa pisac, ze jest zerem.