Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatkaattka

problem z tuszem do rzęs...

Polecane posty

Gość beatkaattka

Zamówiłam na allegro tusz do rzęs. Wyraźnie pisało w aukcji "nowy nieużywany". No i ok, przyszedł, tylko ja chciałam go zostawić, żeby wykończyć dwa tusze, którymi już się maluję. Gdyy tusz przyszedł, wysłałam do sprzedajacej maila, czy tusz był otwierany, a ona napisała że tak, że otwarła przed wysyłką żeby sprawidzić czy "wszystko gra". I teraz moje pytanie, czy ten tusz już nie zacząął się starzec od tego otwarcia?? Może poleżeć troche i poczekac?? Pozdrawiam

Gość beatkaattka
nie straci "właściwości"??

Gość kranuffka
oczywiscie ze sie zaczal strzec w szybkim tepie jak kazda kobieta po 30 -tce:P

Gość kranuffka
masz trzy miesiace na jego zuzycie inaczej grudki,sypanie sie itp itd:D yeah uroki alllegro:D

Gość beatkaattka
prosiłabym o poważne wypowiedzi...

Gość kranuffka
kupilam koszulke m kolor czerwony -bialy,dostaje mejla od typa ze ma L czerwono-biala albo M ale bialo-zielona wiec po CHU­jjj sie pytam wystawia aukcje z wyborem rozmiaru i koloru :O:O:O:O ott cale allegro

Gość kranuffka
a czy to nie jest powazna odpowiedz masz u mnie ignora za swoje zachowanie gowniarskie ...najpierw zasiegnij informacji sama ....:O:O:O:O

Gość kranuffka
usze do rzęs- termin ważności od 3-8 miesięcy. Tak krótki termin przydatności spowodowany jest tym, że podczas malowania do środka pojemnika dostaje się dużo powietrza, co powoduje, że tusz się wysusza i po prostu zwyczajnie kruszy. Istnieje jednak prosty sposób, który przedłuży 'żywotność' maskary. Wystarczy go tuszu wlać kilka kropli wody destylowanej lub toniku bezalkoholowego. Przy malowaniu rzęs nie należy zbyt wiele razy wyciągać szczoteczki, gdyż jest to powodem szybkiego wysuszania wiecej ci nie pomoge piczo🖐️

Gość dupa bobra
a po co tusz na allegro? plus koszty wysyłki wyszło cie pewnie drożnej niż w drogerii

Gość beatkaattka
Ja zaczęłam szukać na allegro farby do włosów, której odcień o który mi chodziło nie występuje w poslkiej palecie, więc nie mogłam kupić jej z zwykłym sklepie. Więc zacznam wysyłać maile do wszystkich sprzedających , którzy handluja na allegro tymi farbami. I pytam się "Witam czy jest dostępny u was odcień 12/81"?? I wszyscy jak jeden mąż mi odpisują że "Nie". Ale jeden sprzedający się wyłamała i napisała "TaK! Posiadam.". Musiałam na chwile akurat wyjechać, ale po 7 dniach wróciłam i zaraz zamówiłam tą farbę. Wysyłam maila z wyborem kolory, a babka do mnie "Musiała zajść jakaś pomyłka, ja nie posiadam koloru 12/81 tylko 12/89" No a to nie jest to samo...No to ja jej wysyłam całą korespondencję z nami, i piszę do niej że rozumiem że jednak tego koloru nie posiada, i że nasza współpraca jest zakończona, a ona żebym sobie ten olor zamówiła za granicą a ona będzie pisac o zwrot prowizji do allegro :O

Gość beatkaattka
akurat mi taniej wyszedł ten tusz, dwa razy taniej niż w drogerii...

Gość kranuffka
nie kupuj wiecej kosmetykow na allegro ,bo tusz moze byc i nie otwierany ale lezec niewiadomo ile czasu w dodatku na sloncu a pozatym nawet w drogerii zazwyczaj jest durnowaty sposob ustawiania tuszy pod halogenami badz innym oswietleniem okey ladnie to wyglada slicznie ale taki tusz jest do d....od momentu zakupienia go ,wez taki tusz do reki on jest juz nagrzany od owej lampeczki i juz traci swoja wartosc i date przydatnosci:O

Gość dupa bobra
no nie powiesz mi ze tusz z rimmela kosztował cie na allegro 1 zl plus 7 zl koszt wysyłki i pewnie kupowałaś od kogoś kto ma raptem jedna pomarańczowa gwiazdkę :/

Gość beatkaattka
kranuffka - właśnie to już chyba moje ostatnie zakupy kosmetykow :( Mam tego dosyć po raz kolejny ktośmnie ojebał na allegro ;(((((

Gość beatkaattka
kupowałam tusz diorshow. W drogerii kosztuje ok 120zł na allegro jest duzo tanszy, dałam za niego 50zł razem z wysyłką :O Ehh, jakaja naiwna jestem, myslalam ze interes ubije :O

Gość a ja kupuje tusze na allegro m
ax factora - ale od sprzedawcy co zajmuje sie tylko sprzedaza kosmetykow i jestem zadowolona - jeszcze nigdy nie przyszedl przeterminowany czy cos

Gość beatkaattka
sory, ok 60zł razem z wysyłką. za tyle go wylicytowalam.

Gość kranuffka
czy cos:D

Gość dupa bobra
ja zakupy na allegro robię bardzo często i tez jeszcze nikt mnie nie wydymał. trzeba wiedzieć od kogo kupować i na co zwracać uwagę. właśnie takie "promocje" na jakie sie nadziałaś w stylu okazja jakiś tam produkt od 1 zl który w sklepie kosztuje powiedzmy 70 zl to wiadomo ze coś nie gra. zwraca sie uwagę na sprzedającego a nie tylko na przedmioty

Gość kranuffka - nie czepiaj
sie słowek

Gość kranuffka
lepiej wrzucaj groziki do skarbony zamiast jesc batony :D idz po porzadnej drogerii i wtedy dopiero kupisz sobie super tusz dobrej jakosci a jak ci sie nie spodoba masz paragon pojdziesz i oddasz.....:)

Gość kranuffka
bo co bo co:P:P:P palec w oko mi wsadzisz...

Gość kranuffka
eh eh grosiki mialo byc

Gość ale głupoty gadasz
myślisz, że na allegro można kupić tylko przeterminowane, podrobione kosmetyki ? Nie wiesz od kogo kupować i tyle.

Gość beatkaattka
babce od tych farb wpłaciłam pieniadze i powiedzialam ze skoro tak (ze skoro chce pisac o zwrot prowizji do allegro) to ja jej te pieniadze wplace, tylko zecze sobie ten ocien o ktory mi chodzilo. Ciekawe co bedzie :O

Gość kranuffka
ja zwracam zawsze uwage na kupujacego ....amlo tego czyal zawwsze wszystkie komentarze te pozytywne i negatywne :D:D o tak dla roizrywki a nie jest tego malo i co pomimo tego rozczarowalam sie nie raz ....bo kochaniutkie kazdy z nas ma inne wymagania jeden kupi gowno warte grosze i sie cieszy a drugi niestety chce aby rzecz byla dobra jakosciowo skoro jak tak reklamuje allegrowicz a jest jeszcze taka kwestia ze osoba kupujaca musi miec powrownanie czyli jezeli uzywala np,markowych kosmetykow z odpowiednia data waznosci to nie bedzie zadowolona z byle gowna:P

Gość kranuffka
ale głupoty gadasz myślisz, że na allegro można kupić tylko przeterminowane, podrobione kosmetyki ? Nie wiesz od kogo kupować i tyle tak tak za to ty pozjadalas wszystkie rozumy...twoje zdanie tylko sie liczy ...wez podaj swoje konto na allegro i daj sobie spokoj,nie bedziesz sie musiala produkowac ....:P

Gość o co Ci chodzi ? nie sprzedaje
niczego, za to sporo kupuję, więc wiem co mówie 🖐️

Gość kranuffka
kranuffka ja zwracam zawsze uwage na kupujacego ....amlo tego czyal zawwsze wszystkie komentarze te pozytywne i negatywne o tak dla roizrywki a nie jest tego malo i co pomimo tego rozczarowalam sie nie raz ....bo kochaniutkie kazdy z nas ma inne wymagania jeden kupi gowno warte grosze i sie cieszy a drugi niestety chce aby rzecz byla dobra jakosciowo skoro jak tak reklamuje allegrowicz a jest jeszcze taka kwestia ze osoba kupujaca musi miec powrownanie czyli jezeli uzywala np,markowych kosmetykow z odpowiednia data waznosci to nie bedzie zadowolona z byle gowna UDANYCH ZAKUPOW MOJA DROGA :D

Gość kranuffka
sporo nowych nabytkow alllegrowych ci zycze i kupe szczescia z nowo zakupionych rzeczy :D