Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co poradzić

Mój facet nie chcę iść na wesele....

Polecane posty

Gość co poradzić

jest po wakacjach. Wesele mojej kuzynki. Rok temu i dwa lata temu też nie był ze mną na weselach moich kuzynów:( Nie wiem jak do Niego dotrzeć, strasznie mi zależy, a On ciągle swoje, ze mam isc sama.... Nie wiem w jaki sposób mam juz o tym rozmawiać:( Jestesmy razem 3 lata!!!!!!!!!!!!! Dorosli ludzie!!

Gość co poradzić
Oczywiscie ze umie! Bylismy na weselach Jego znajomych...

Gość Milaszka
Szkoda mu kasy na prezent dla pary mlodej.

Gość co poradzić
Dobrze zarabia, a poza tym to ja daje pieniądze, wkońcu to moja kuzynka. Mowi żebym szła sama! Sama nie pójde. Bo wiem co wtedy by było, oskarzanie nie wiadomo co robiłam na tym weselu:/ Nie podaje zadnych argumentów, po prostu nie idzie i kropka!

Nie podaje zadnych argumentów, po prostu nie idzie i kropka! powiedz, ze jestes w ciazy z kolega i to ostatni moment na odrobine szalenstwa

Gość ubrane fakty
no to niech nie idzie Idz z kolegą z pracy,acha kup sobie nową sukienkę i obowiązkowo nową bieliznę---nie zapomnij poinformowac o tym swojego faceta.

kup sobie nową sukienkę i obowiązkowo nową bieliznę---nie zapomnij poinformowac o tym swojego faceta." tylko sie śpiesz żeby ci chłop do rodziny nie wyjechał :P

Gość ubrane fakty
no to z kuzynem brata obojętnie z kim byle miał penisa ;)

Gość ubrane fakty
każdy mysli ale nie każdy o tym mówi prawda?;)

Gość hmmmmn
Powinnaś iść z kimś innym. Olej chłopaka, nie chcę to nie.a z wesela pokaż mu zdjęcia jak szalejesz na parkiecie i koniecznie jedno jak siedzisz facetowi na kolanach:)

Gość tojatojatojatoaj
co za kretyn!!!! do siebie TAK a od siebie NIE!! wez mu jasno postaw sprawe albo tak albo srak i niech sie okresli!!.....a kiedys na chrzciny czy jakas inna impreze nie pojdzie z twojej strony?? kretyn normalnie!! a ty druga madra bo jak moglas isc sama??? nie mialas znajomego???!!

Gość ubrane fakty
nie rozpędzaj się,nie rozumiesz moich potrzeb tak jak ja nie rozumiem twoich:)

Gość kranuffka
uuuuu widze ze mamy tego samego chlopa:D a raczej charaktery podobne :D powiedz ze w takim razie znajdziesz sobie inna obobe towarzyszaca na ten dzien ...bo nie bedziesz robic z siebie durnia a nastepnym razem jak bedzie wesele od jego strony to postawisz go w takiej samej sytuacji...moj np nie pojdzie bo uznaje tylko towarzystwo swoich starych dobrych znajomych w innym sie krepuje:Dserio serio i nie ma 19 lat

Gość ubrane fakty
tak zgadzam się,potwierdziłeś ze nie wiesz co piszesz:)

Gość ubrane fakty
hmmm ty natomiast pod pomarańczą pisałeś straszne głupoty:)

Gość hmmmmn
Wiesz co nie chcę cię martwić... Ale może on w tym czasie, jak ty będziesz na weselu się na panienki wybiera? Ja bym się na twoim miejscu lekko zaniepokoił.

Gość kranuffka
tak tak pojdzie na ku,rwy w tym czasie wezcie przestancie pisac glupoty ja tez nie przepadam za takimi baletami ,oficjalnymi wyjsciami ale spinam poslady i ide :D:D:D a co innego posiadoweczki przy piweczku w knajpce czy w domku to kocham normalnie:D