Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aganicka

odciągacz Medela Swing

Polecane posty

założę nowy temat w tej sprawie może któraś mama się wypowie (wypowiedź przekopiowana z innego mojego tematu) może któraś z Was używa "dojarki" Medela Swing ?, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam zasadę jej działania, mam zwykły odciągacz elektryczny i muszę w nim sama dopuszczać powietrza bo inaczej ssie ciągle, a czy ten Medela robi to sam? tzn automatycznie ?

dziękuję właśnie taki zamówiłam ;) mam nadzieje ze spełkni moje oczekiwania bop zamierzam go długo uzywać

Gość Chawres
Witajcie dziewczyny, mam nadzieję ze któraś mi pomoże. Kupiłam laktator medela swing używany. Okazało się ze on wódkę nie zasysa! Dźwięk wydaje normalnie jakby pracował ale nic nie ciagnie :-( jestem załamana.. czy cos z tym da sie zrobić?

Gość gość
Sprobuj lepiej- mocniej wcisnac ten kabelek, zarowno do laktatora jak i butelki. Ja mam ten model i jestem zadowolona

Gość chawres
Próbowałam kurcze juz na wszystkie sposoby :-( nawet jak chciałam go przepłukać (wedle instrukcji) gdzie kabelek wkladam do szklanki z woda z mydłem i powinna wyplynac od dolu to nic się nie dzieje. W sensie brzeczy normalnie, rytmicznie ale nie pobiera plynu..