Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawa

a jakbym zapłaciła

Polecane posty

Gość ja powiem tak .....
wiesz to ze szukasz faceta na szybki sex jakoś mnie szczególnie nie dziwi ale mam pytanie czemu chcesz zaraz płacić ? czy lubisz mieć poczucie własności i tego że facet musi spełnić Twoje oczekiwania bo inaczej nie zapłacisz ? czy rzeczywiście nie masz powodzenia i tylko tą drogą możesz uprawiać sex ? a tak na marginesie kobieta zakłada temat że zapłaci za sex zgłaszają się chętni faceci i jakoś to nikogo nie rusza że chcą się zgodzić na coś takiego i zgarnąć kasę po wszystkim tak jak ktoś wcześniej napisał jakby to kobieta napisała że szuka faceta na sex i oczekuje 400 zł zapłaty od razu by się tutaj larum podniosło że dziwka itd.....

Taka jedna ciekawa............mnie maz nie chce moja droga bo woli prostytutki i czytaj ze zrozumieniem!Jestem naturalna kobieta i mnie stac na sex darmowy ale nie jestem taka scierwa zeby odrazu zdradzic!To nie ja mam cos z psychika tylko moj facet chyba ze nadal nie kumasz o czym jest pisane!

Gość rudlan
Tylu chętnych , a brak odzewu ale ściema.

witam:) przepraszam, ale ostatnio nie miałam czasu zaglądać na kafe :) Nie piszcie już adresów, bo skorzystałam z rady i znalazłam profesjonalne usługi, niestety trochę się rozczarowałam ...

Gość Hadżir do Taka jedna ciekawa
I tak to masz z profesjonalnymi, do tego z takimi co robią to dziennie z każdą inna. A tu miałaś propozycje od tych co lubią to robić i robią bez pieniędzy:)...i niby dlaczego mieli by być gorsi od niby profesjonalistów???

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !

taka jedna ciekawa witam przepraszam, ale ostatnio nie miałam czasu zaglądać na kafe Nie piszcie już adresów, bo skorzystałam z rady i znalazłam profesjonalne usługi , niestety trochę się rozczarowałam ... dlaczego się rozczarowałaś? co było nie tak? jestem ciekaw Twojego doświadczenia. napisz na meil jeśli tu się wstydziisz. ;)

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !