Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja123

Świat się pomylił..

Polecane posty

Gość anja123

Czy zdarzyło sie wam kiedyś cos takiego ze kochaliście kogos z wzajemnością a nie mogliscie być razem?.. ja już poprostu padam z sił.. wiem ze obydwoje sie kochamy ale cos nam ciagle przeszkadza, nie możemy byc razem.. nie potrafimy się doagadać.. probowalismy już chyba z 6 razy.. ja juz mam dosc mimo ze bardzo kocham musze zrezygnowac z niego :(

W ogóle tego nie rozumie, jak się kochacie to nie powinno być żadnych animozji a tym bardzie nieporozumień non stop. Związek to nie tylko milość czułe słówka ale tez i wyrzeczenia konsensusy i czasami tez ustępstwa. Trzeba nad nim pracowac a nie wpatrywac się w serialiki i inne gówna i porównywac ze swym zwiazkiem

Gość anja123
poprostu on jest z lekka dziwny.. nie potrafię go do konca zrozumiec.. zresztą chyba zadna by go nie zrouzmiala.. poprostu rezygnuję i mam nadzieje ze kiedykolwiek jeszcze kogos pokocham, chcoiaz watpie ze tak bardzo....

Gość ubrane fakty
napisz w czym jest problem moze po prostu nie potraficie sie dogadać? może Inaczej byliście wychowywani?ile się znacie?

Jeśli coś wciąż przeszkadza,to pomyliłaś to uczucie z miłością,bo ta w stanie jest przejść wszystko.Jeśli się kocha naprawdę, nie ma rzeczy nie możliwych... Może on nie kocha Ciebie,a Ty kochasz za dwoje,może tylko wydaje Ci się,że on darzy Cię szczerym uczuciem?

Drugiego człowieka kocha się z jego wadami,zaletami,odskokami,wygłupami,wariactwami,niezrozumiałymi zachowaniami i dużo by tu wymieniać... Tak naprawdę nie napisałas w rzym rzecz,tylko tyle,że go nie rozumiesz czasami(czy cos takiego) A uwierz mi,jak się kocha naprawdę,wszystko się pokona :D

Gość nie rozumiemmmm
Chyba sama sobie lekko przeczysz i usprawiedliwiasz zly wybor. Jak mozna stwierdzic ze bardzo sie kogos kocha a pozniej powiedziec ze ta osoba jest z leksza dziwna??? Przeciez kochajac akceptujesz druga osobe i wszystkie jej wady wiec jak tak mozesz mowic?

Gość anja123
znamy się już 4 lata.. bo on nigdy nie byl w związku i nie wie chyba jak postepowac z dziewczyną.. zawsze byl sam, spotykal sie tylko z kumplami, imprezowal i teraz trudno mu to zmienic ( nie rozumiem tego). Postepuje tak jak nie powinien, ale nie widzi ze zle robi.. Potrafimy się nawet pokłocicl o glupie odzywanie się do siebie..Kto pierwszy powinien napsiac np. smsa, ja czy on.. bezsens ;/

Gość anja123
moze i nie darzy mnie szczerym uczuciem skoro nie potrafi tego zmienić.. ale w takim razie nie rozumiem dlaczego chce zawsze po rostaniu probowac jeszcze raz i to naprawić.. wogole zadnymi innymi dziewvzynami sie nie interesuje.. spotyka sie tylko ze mną jak już..