Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nadzieii

Co robić...

Polecane posty

Gość bez nadzieii

Juz nie wiem co mam robic...Mam 18lat,niedlugo koncze liceum...pozyczylem ponad 3000zl bo musialem oplacic leczenie taty...teraz czeka mnie splata ludziom z ktorymi lepie jnie zadzierac..nie mam pojecia co robic...rodzicom nie powiem bo mama sama zarabia ledwo 1000zl co nawet nie wystarcza na pokrycie rachunkow i kredytu...Prosze doradzcie mi cos..probuje sie zlapac kazdej pracy ale i tak nic z tego a dlug rosnie..blagam podpowiedzcie co robic...

Gość ale ja nie rozumiem
pożyczyłeś na leczenie taty a rodzice nie wiedzą? to co im powiedziałęś jak zapytali skąd masz pieniądze, bo przecież młody jesteś, pracujesz już?

No wlasnie nie..powiedzialem ze pukalem po domach i uzbieralem..inaczej by mi nawet nie pozwolili tego robic...poradzcie cos...

Napisze jeszcez raz ale teraz cala prawde...Mama rzeczywiscie sprzata hipermarket zarabia niecale 1000zl miesiecznie,tata bez pracy,bezrobocia juz nie bierze,nie moze znalezc pracy..Ciagle tylko slysze awantury w domu,ktorych przedmmiotem sa pieniadze...wiec pozyczylem 3000zl i wg namow kolegi zagralem w stsie na pewniaka po kursie 1.85..po odliczeniu podatku mialbym 1995zl do przodu oddalbym dlug juz z umowiona prowizja 3300 i reszte planowalem dac rodzicom..sie niestety nie udalo..mecz skonczyl sie 0;0..Prosze Was Panie o pomoc,bo wiem ze na facetow nie mam co liczyc...co robic..?