Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

Byłybyście z takim facetem??

Polecane posty

od niedawna jestem z facetem, którego wygląd nie do końca mi się podoba, tzn. nigdy nie lubiłam takich misiowatych i trochę za gruby mi się wydaje:P wstydzę się przedstawić go moim przyjaciółkom(wiem, że jestem ohydna:() zastanawiam się czy nie zakończyć tego związku, ale z drugiej strony to kiedy nie ma go przy mnie, tak strasznie za nim tęsknię, tak mnie podnieca jak mnie całuje i w ogóle czuję się z nim dobrze;) Nie Wiem Co Mam Zrobić ;(

a co Cie inni obchodza, lubisz go to bądz z nim a kolezanki jak tego nie zrozumieja to tak juz naprawde nigdy nimi nie były.

Gość Blekit Oka
Napewno też masz koleżanki których chłopaków ich nie lubisz i są one z nimi bo one nie przejmują się tym co myślą inni

Gość ubrane fakty
ile masz lat? dobrze ci z nim to niczego nie zmieniaj,a że koleżanki będą Ci dogadywać?kogo to obchodzi;)

Gość ubrane fakty
no to już wszystko wiem:) może zapiszcie się na lekcje salsy?wspólne bieganie? troche schudnie;)

Gość Blekit Oka
dziecko to nic dziwnego że się go wstydzisz... ooo matko... to masz naprawdę dziecinne podejście... jeśli tak myśli to go zostaw jak ma on potem cierpiec ze tu ładnie pięknie a z koleżaneczkami nie dziękuje

Blekit Oka: on chyba juz przeze mnie cierpi, ona zawsze zabiera mnie do swoich znajomych i się mnie nie wstydzi, a ja jakoś nie potrafię spotkac się z nim w towarzystwie moich koleżanek;(

Gość ja wrecz nieznosze mezczyzn mi
siowatych!uciekam od takich jak najdalej!nie maja szans u mnie

Gość jeśłi by ci
na nim zależało nie przeszkadzałaby Ci jego "misiowatość". Ja kiedys strasznie sie kochałm w rudzielcu, wsyzscy o tym wiedzieli i sie dziwili jak może podobać mi sie rudy. A ja nawet nie zauważyłam że on jest rudy. I nie przejmowałam się że jest rudy. Podobał mi się i koniec, kropka. Obecnie mam takiego "mini misia", kocham go i nie przejmuję się tym że moim znajomym sie może nie podobac. Ja go kocham na maxa i to jest najważniejsze

Gość sder456
Jeśli przeszkadza ci jego wygląd to znaczy że jesteś różową blondyną z solarium ... www.tnij.org/randka2010

Gość mamuskaaaaaAniaaaa
Hej mam do Was prosbę, zajmie Wam to kilka sekund. Biore udział wraz z moim synkiem udział w konkursie na stronie: http://lekko.o2.pl/konkurs/galeria.php pod nickiem martel97 Wejdzcie prosze i oddajcie głosa proszę proszę proszę. Dzięki :) P.S. Brakuje nam zaledwie 20 głosów zeby znależć się w czołówce pomóżcie