Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za pech

cholerka jasna

Polecane posty

Gość co za pech

dlaczego jest tak, ze nie mozna miec tego, czego sie chce?:P jest taki chłopak, ktory mi sie podoba...byłam z nim na piwku z 1,5 tygodnia temu, zaprosił mnie:)...i odzywa sie od czasu do czasu...ale jakos tak...anemicznie:O nie wiem czy jest zainteresowany czy nie...mowił, ze jest małomówny, ale jakos tak dziwnie....:O jest tez drugi, ktory mnie przesladuje, chce sie spotykac, ale tu znowu ja nie mam za bardzo ochoty na spotkania:P co za pech :O ciekawe czy ten pierwszy jest mną zainteresowany czy nie. odzywa się niby pierwszy...ale tak zapyta o coś, chwilka rozmowy i potem cisza...potem znowu cos i cisza...a ten drugi mnie zamęcza rozmowami:O co za życie:D

a może to ty chcesz tego co niedostępne, a nie chcesz tego co na \wyciągnięcie ręki. Może jak ten pierwszy się zdecyduje to ty się rozmyślisz

Gość co za pech
:)myślę, że jak pierwszy się zdecyduje, to ja się nie wycofam:P chociaz faktycznie, nie dawałam wszystkim chłopakom w moim życiu szansy..potem się zastanawialam czy to nie był błąd...takie niezdecydowanie. ale ja mam tak ze wszystkim:D

Gość co za pech
nie wiem na czym skorzysta:D