Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Perglanz

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość Perglanz

Hmmm, więc znam pewnego chłopaka od 4 lat. Był moim najlepszym przyjacielem, chociaż kiedyś troszkę nas poniosło... ale skończyło się tylko na całowaniu. Jednak niedawno zaczęłam coś do niego czuć. W szkole zawsze rozmawialiśmy, dawaliśmy sobie buziaka na "Dzień Dobry", ale dziś nic takiego nie było... Zaczęło się tak: zaczęliśmy rozmawiać w szkole. On nadepnął mi na nogę, co strasznie bolało, oczywiście było to przez przypadek... przepraszając, przytulił mnie. Wpadłam na pomysł, żeby po szkole do niego napisać. Pisaliśmy sobie tak do soboty, kiedy to miał imprezę u kumpla. Napisałam mu sms-a, ale on nie odpisał, tylko zadzwonił. Powiedział, że nie jest w stanie pisać i że zadzwoni jutro. Jednak nic takiego nie miało miejsca. Nie odezwałam się bo czekałam na jego wiadomość... wczoraj się przełamałam i napisałam do niego, jednak daremnie - nie dał żadnej odpowiedzi. Dziś w szkole rozmawialismy, ale to nie to co zawsze. Mam wrażenie, że mnie unika... Nie wiem czy dziś do niego napisać, czy podejść jutro w szkole i zapytać mu się czy coś się stało, bo czuję że mnie unika. Poradźcie mi, co mam robić, będę wdzięczna. :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować