Gość Piłsudski Napisano Marzec 2, 2010 Mnie na depilację wąsika namówiła koleżnaka z kursu wizazu. Malowałysmy się na wzajem i ona kiedyś na prywatnym spotkaniu w domu przy piwie odważyła mi się powiedzieć: Jak taka ladna dziewczyna może chodzić z takim wąsem Piłsudskiego?" Strasznie mnie to rozbawiło. Już wczesniej sama zauwazyłam ten wąsik, ale nie był on zbyt ciemny, więc nic sobie z niego nie robiłam. No, ale po jej uwadze stwierdziłam, że inni tez to widzą :)))Że byłysmy po piwku, to po chwili namowy zgodziłam sie na depilację. Ona sama usuwała sobie włoski od lat i zawsze była taka gładziuśka, że postanowiłam pozbyć sie wąsa:) Pierwszy raz bolał, ale kazdy następny, wykonany już samodzielnie jest coraz mniej bolesny. Po wszystkim kolezanka się smiała, że musimy się tez zająć bródką koziołka matołka:))) No, ale poradziłam sobie już z nia sama. Olkastry kupuję Joanny do depilacji twarzy, bo takie miała koleżanka. Są bardzo tanie, wystarczają na długo. Włoski usuwają się bez problemu, przynajmniej te najdłuższe. Niestety zauważyłam tylko, że pojedyncze włoski zaczęły wyratsać ciemniejsze i dłuższe:( Choć ogólnie jest ich chyba mniej. No, ale gdybym depilowała sie regularnie nie zauważyłabym tego. problem w tym, że jestem leniwa i zwykle zbyt długo zwlekam z depilacją. teraz jestem właśnie po i czuję się rewelacyjnie:))) No,ale nie ma co się oszukiwać. Zostane z tym wąsem już do końca życia i do końca będę wspierać przemysł kosmetyków do depilacji:)) Ale lepsze to niż anty sexy wąsik i bródka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach