Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butloversalwayscome

CZARNE ZASKÓRNIKI WALKA!

Polecane posty

Gość butloversalwayscome

Kurwa mać! Ja juz nie moge wytrzymac.Serdecznie wszystkich wita byla posiadaczka idealnej cery! Ja juz nie wiem co mam robic...Mam zaskorniki CZARNE tylko na nosie(skrzydelkach i czubku). I nie wiem jak te gowno usunac!!!Czuje sie przez to nie atrakacyjna i ogolem czuje sie bardzo zle. Probowalam juz duzo sposobow!Byly to sposoby domowe i apteczne masci. Peelingi,maseczki,Benzacne i Brevoxyl.To stosowalam.I nie wiem co mam teraz kupic,szczegolem jesli chodzi o masc,bo wszystkie sa na zaskorniki naskorne zamkniete-czyli te biale grudki,ktore latwo wyleczyc. Ja mam te zamkniete podskorne gleboko siedzace,tego nie da sie wycisnac,skonczylo sie to oblesnym,wielkim peknietym naczynkiem.Wyciskania prosze nawet nie radzic. Blagam Was pomozcie mi...I innym... Jakies masci apteczne ktore USUNA!!!(NIE ZAPOBIEGNA A USUNA JUZ POWSTALE) CZARNE ZASKORNIKI!!! Prosze o porady...Ja tez moge poradzic w roznych kwestiach kosmetycznych... Do tego mam przez beznacne skore jak wiory i nie nawilzam bo nie wiem jaki krem nie zatka mi porow,a to przez nive byc moze mam te syfy ;(.............. PROSZE............

Gość butloversalwayscome
:(

Gość butloversalwayscome
?

Gość adsdsdsd
na nosie.... a jak ktoś ma na całej twarzy...

Gość woda utleniona
lepiej przecierać skórę wodą utlenioną - przynajmniej je rozjaśni.

Gość rude to wredne
niestety, zaskórniki czarne sa dlatego czarne ze sie utleniają. skoro pory sa zapchane i jest taki rodzaj cery to nic z tym wielkiego nie zrobisz. wyciskac nie radze bo w koncu pojawią się popękane naczynka. spróbuj przecierac nos wieczorem sokiem z cytryny. rano powinno byc dobrze.

Gość fdsgn
qrva wez nuie przesadzaj, przezywasz jakby wojna miala byc, ludzie maja powazne problemy z twarza a ty placzesz o kilka zaskornikow :o

Gość ta niedobra pupa
Nie gadaj że jesteś od razu nieatrakcyjna przez jakieś zaskóniki. Tez mam i to jeszcze na nosie i czole... Zauważyłam, że chyba nawet lepiej niż przy parówkach wychodzą po wysiłku fizycznym... Ktoś też polecał kosmetyki DAX z serii morskiej...