Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sally hansen

21 dzien cyklu, chyba mam owulacje, POMOCY

Polecane posty

bo zgłupiałam nooooooo :( w nocy mnie obudziło kłucie jajników i czułam pewien dyskomfort a od rana mam normalnie takie gluty w majtkach, że jest koniec normalnie jakbym sobie wzięła jajko i zostawiła na majtkach same białko domyślam się, że to owu ale przecież mam JUŻ 21 d.c [cykle zazwyczaj od 29 do 32 dni a teraz by wychodziło że będzie powyżej 35 dni :O ] a poza tym wydawało mi się, że w 15 i 16 d.c już była chociaż wtedy tego śluzu było znacznie mniej i mniej mnie jajniki kuły podwójnej owulacji nie ma, to wiem ale w takim razie co to jest ? i teraz jeszcze kolejne pytanie - staramy się o dziecko i mieliśmy taktykę kochania się co drugi dzień i akurat wczoraj było i jutro dopiero ale w takim wypadku chyba nie będziemy czekać do jutra tylko zrobimy to też dzisiaj no bo skoro teraz mam jakiś szczyt płodności to trzeba działać co nie ? tylko czy od codziennego uprawiania seksu nasienie nie jest gorszej jakości ? proszę o jakieś odpowiedzi 😘

hop :( i może dopiszę, że chodzi mi głównie o to czemu miałam objawy owulacji w 15 i 16 d.c i mam je znowu w dniu 21 ? :(

Gość qwertya_pp
ja zawsze miałam owulację ok. 16 dnia cyklu. Stralismy się o dziecko i byłam przekonana, że ten cykł będzie bezowulacujny bo w 20 dniu nadal nie było skoku temp. a tu 22 dnia cyklu nagle skoczyła i teraz jestem w 9 miesiącu

Gość saleminka8
co2 dzień a kiedy plemniki mają sie "rozmnożyć" owulacja mogła się przesunać i dlatego jest w 21dc -nie masz regularnych,więc dziwi cię to?