Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaryna palma

koziorożce Jacy jesteście ?

Polecane posty

Gość margaryna palma

jestem z pod znaku koziorożca , ciekawi mnie jak się mają stereotypy na temat ludzi z pod tego znaku , jacy jesteśmy ? ja naprzykład jestem taka cicha woda ale uparta i zawsze musi byc na moim heheh

Gość a jaaaaaaaaa
też taka niby cicha woda - a swoje robie uparta jak koza egoistka materialistka nie potrafię kochać.... zakłamana intrygantka plotkara a ogólnie to wszyscy mnie mają za osobę miłą i sympatyczną:P

Gość jesteśmy rogaczami
niestety i skazani na notoryczne zdradzanie :o w ogóle wszystkie kozły, jakie znam, są popierdolone

Gość niestety nie wiem jaka
jestem, ale raczej nie do końca normalna :P

koziorożce które znam są hm jakby to ująć, ostre :) szorstkie na ogół chociaż miewają też milsze dni

Gość a jaaaaaaaaa
głupoty- nie jesteśmy rogaczami ja zdradzam:) i dobrze mi z tym:)) nawet bardzo ps nie do końca normalna.........chyba tak

Gość aasdada
ja to lubie mącić , judzić a jakby co to nie moja wina , nie lubie tej cechy u mnie ale nie moge jej sie pozbyć , wszystko złe to inni ja to cacy , ale ogólnie dobrze ludziom życzę

Gość pamelon
Zodiakalne Koziorożce to osoby ambitne i wytrwałe. Dzięki własnej pracy i stanowczości osiągają w życiu sukces. Patronem Koziorożców jest Saturn, żywiołem ziemia. Koziorożce to osoby poważne i sympatyczne. Ich obietnicom można zaufać, nigdy nie rzucają słów na wiatr. Trudno namówić je na ryzykowne przedsięwzięcia i eskapady, potrafią realnie ocenić możliwości i dobrze zaplanować swoje działania. Koziorożce na ogół są nieco poważniejsze od swoich rówieśników, chętnie przyjaźnią się z osobami starszymi od nich. Wewnętrzna powaga sprawia, że ludzie chętnie powierzają im odpowiedzialność. Słowo to towarzyszy im często od najmłodszych lat życia, a wiele przyjemności zarezerwowanych dla młodzieży zwyczajnie je omija.

Gość pamekon
a no to napiszę ze cholera nic do mnie nie pasują te opisy ze stronki , jestem jak wiatr zawieje , nie mam swojego zdania , zawsze myśle co ludzie powiedzą , jak powiedzą że żółte to ja taaaaaaaaak to jest żółte , jestem tchórz po prostu , boje sie narazić , dopiero po fakcie żałuję że nie dałam w zęby hehehe

Gość pamelon
no i jeszcze sobie nicka żle zapisałam hhhihihih

Gość margaryna palma
nocami szukam swoich kóz :classic_cool:

tak się zastanawiałam, właściwie to nie jestem ani zła ani dobra , jestem wesoła, optymistka , lubię ludzi wokół , ufam poznanym od początku wnioskując że ja im krzywdy nie zrobie to dlaczego mnie mieliby zrobić ? ale trochę też jestem zakompleksiona , nie wierzę we własne możliwości , acha i jeszcze nie nawidzę wykonywać precyzyjnych czynności , dużo by pisać :) :(

Gość jakoziolek
Pamelon znalazl dobry opis-pasuje do mnie-dodam jeszcze duza ambicja! Ale..... ciezko w zyciu,wszystko musisz wypracowac sam!

Gość halinaaaa
jestem szorstka, uparta, potrafie kochać, ale to miłość nie trafiona...

Koziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udaje przed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść lub oszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonę zbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Byka. Koziorożec, gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczy sto złotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdy mówi "dobranoc".

Gość jakoziolek
nie masz racji-koziorozec jest bardzo uczciwy!

Gość ja kozlica :)
lubię pomagać ludziom , nie przejdę obojętnie obok potrzebującego , pozyczę kasę , ale w tak w głębi duszy jaka to ja szlachetna jestem , niby żałuję kogoś jak coś mu się przydazyło ale jak dobrze że mnie to nie spotkało ale tak myślę czy tylko koziorożce mają takie cechy?