Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simka27

Problem na usg

Polecane posty

Gość simka27

Witam ! Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko. stwierdzono u mnie bezpłodność wtórną brak owulacji, leczyłam się clostylbegyl po tym leczeniu była owulacja. Otóż mam problem ostatnią miesiączkę miałam 31 stycznia teraz się spóźnia 5 dzień zrobiłam test płytkowy wyszły 2 kreski jedna z nich tylko nieco bledsza byłam u ginekologa powiedział że nic nie widzi jedynie pogrubione endometrium zrobiłam badanie krwi jutro wyniki mam nadzieje że to ciąża a jakie jest wasze zdanie??/

Gość gabsoo
przy problemach kobiecych np torbielach tez wychodza 2 kreski, ale nie zawsze. w kazdym razie serdecznie zycie dzidziusia

Gość 222222
jak pogrubione to szansa na ciążę jest, życzę powodzenia :)

moim zdaniem za wcześnie było na USG ale skoro była cienka kreska i pogrubione endo to może byc ciąża bardzo wczesna :)

Gość simka27
Dzięki za wsparcie jak zobaczyłam te 2 kreski to się popłakałam ze szczęścia ale usg już nie było takie radosne

od ostatniej miesiączki mineło dopiero 4 tyg więc USG nic nie ma szans pokazać idź na betę, wtedy będziesz miała 100 % odpowiedź :) albo tak albo tak

Jeśli chodzi o torbiele czy zrostach po poprzedniej ciąży wszystko jest ok robiłam wszystkie badania min rtg z kontrastem Okropieństwo!!!

No mnie też się wydaje, że trochę za wcześnie było na usg....życzę z całego serca Maluszka :):)

z pierwszego małżeństwa mam 2 dzieci teraz jestem drugi raz mężatką ale dzieci wspólnych nie mamy

u mnie też tak było,dwie ledwo widoczne kreski,na usg nic,ale po paru dniach i na usg było widać.Trzymam kciuki Można wiedzieć jak długo bierzesz clostylbegyt

Bo ja za miesiąc zaczynam brać clostybegyt,i mam taką cichą nadzieję że po pierwszym razie się uda

Gość august piety
to nie rozpedzaj sie za daleko z ta nadzieja ze sie uda dziewczyno, ja biore juz 7 miesiecy i nic.

mi lekarz powiedział że zazwyczaj za pierwszym razem są marne szanse dopiero po kilku razach ale bywają wyjątki trzymam kciuki żeby się wam udało ja jeszcze mojemu mężowi nic nie powiedziałam muszę mieć 100% pewność bo on szybko się załamuje zawsze mówił że to on nie może i że jest bezpłodny itd....

Gość august piety
simka no a myslisz ze jest inaczej, to w nim problem skoro ty jakos wydalas na swiat dwoje dzieci :(

Gość august piety
to poco twoj maz robi te szopki z zalamywaniem sie ? bo nie rozumiem. jesli bylby baba to rozumiem, potrzeba by sie nad nia litowac, wzbudzac ja itd ale facet?

więc w takim razie co oznaczają dwie kreski na teście, mdłości i zawroty głowy????

Gość august piety
poprostu moze bóg nie chce dac dziecka parze grzeszników? bo wedlug niego takimi wlasnie jestesmy. ja tez wedlug niego i maze stad nie moge zajsc w ciaze. bo tak jak i ja jestes cudzoloznica i on rozniez cudzolozy bo nie macie sakramentu malzenstwa ,

Gość august piety
ale nie przed bogiem bo jestescie rozowdnikami.

no i co z tego a ty święty jesteś każdy ma prawo do szczęścia i miłości

Gość august piety
wiem kochana nie denerwuj sie tak boze :(