Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nierówny kolor farbowanych włosów

Polecane posty

farbuję sama w domu włosy na brąz i od czubka nigdy farba nie łapie mi tak ciemno jak na końcach - od głowy mam jaśniejsze i to dużo - co jest tego powodem ?

Gość aaaasfaqhyrwji
Nierównomierne nakładanie farby na włosy, tzn na końcówki dajesz prawdopodobnie więcej farby niż na czubek, albo powoli nakładasz farbę i zaczynasz nakładać ją na końce najpierw? tez tak kiedyś miałam jak sobie raz farbowałam sama;d niewypał totalny, a jak sąsiadkami tą samą farbą zafarbowała to było idealnie ;D tj mowie kltorys z tych wyzej przeze mnie wymienionych czynnikow napewno;)

Zacznij nakładanie farby od odrostu, a na resztę włosów nałóż farbę z 1 min przed upływem czasu działania (zakładajac że wczesniej farbowałas na ten sam kolor).

Gość no bo kochana
najpierw musisz nalozyc farbe na odrosty, potrzymac 20 min a dopiero pozniej na rezte wlosow i trzymac nie dluzej niz 10 min wtedy powinno byc oki.Wiaodmo ze na tych nieufarbowanychzawsze farba bedzie jasniejsza niz na tych ufarbowanych na ktore po ra zkolejny nakladasz farbe dlatego wlansie powinnas odczekac ok 20 min zanim nalozysz farbe na wlosy ktore poprzednio byly farbowane.