Justyk 0 Napisano Marzec 2, 2010 Witam serdecznie;) Zbliżają się urodziny mojego faceta...mam pomysł na prezent dla niego ale potrzebuje rady :) Pracuje On jako barman... postanowiłam kupić mu fajny otwieracz do butelek i wygrawerować na nim Jego imie/ksywke. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sidi erka Napisano Marzec 3, 2010 szczerze mówią, raczej nie kupowałabym prezentu, który przypominałby mu o pracy ;) Może coś, co zbliży go do relaksu i będzie się pozytywnie kojarzyć z Tobą. Np. iPoda, albo inny odtwarzacz multimedialny. Pendrive? Rzuć okiem na promocje w electro.pl i pewnie coś Ci przypadnie do gustu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majamajamajamaja Napisano Marzec 3, 2010 uwazam ze swietny pomysl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co on ci kupil Napisano Marzec 3, 2010 na urodziny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość effy. Napisano Marzec 3, 2010 mi sie nie podoba, ale rózne sa gusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lauren_Hill 0 Napisano Marzec 3, 2010 A mi się podoba ten pomysł. Z doświadczenia wiem, że taka praca cieszy, bo jak byłam młodsza to pracowałam w barach. I też miałam masę gadżetów. Jeśli zajmuje się tym zawodowo, to pewnie się ucieszy z takiego prezentu. Możesz też pomyśleć o jakimś szejkerze, albo butelce dobrego alkoholu do tego prezentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyk 0 Napisano Marzec 3, 2010 Dzięki za opinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu bym nie kupila Napisano Marzec 3, 2010 prezentu, ktory jednoznacznie kojarzy sie z praca :O mysle, ze sporo ma takich pierdol, a to bedzie kolejna, ktora mozna bedzie do szuflady wrzucic do calej kolekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnesloneczko Napisano Marzec 3, 2010 Ja mojemu chlopakowi na 30 urodziny zalozylam stolik na fanipokera.pl Moze tam grac ze swoimi znajomymi, wiem ze swietnie spedzaja czas, a i ukochany zyskal w oczach kolegow ze ma tak pomyslowa dziewczyne. Pomysl wydaje mi sie trafiony, tymbardziej ze jestesmy ze soba ponad 12 lat i juz coraz mniej mam pomyslow na prezent :( A i jeszcze sposob w jaki sie odwdzieczyl wciaz budzi we mnie dreszczyk emocji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powyplacie.pl 0 Napisano Marzec 3, 2010 oryginalne prezenty można dostać na http://www.powyplacie.pl Na pewno coś znajdziesz dla męża. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia ze Wspólnej 0 Napisano Marzec 8, 2010 Skoro jest barmanem to może szarpniesz się na profesjonalną wyciskarkę do owoców? http://tnij.org/wyciskarkadoowocow Co innego drink z sokiem z kartonu, a co innego taki wprost z serca pomarańczy czy innego cytrusa... jakość jego trunków od razu podskoczy o 200% w górę. Co ty na to? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja_maja Napisano Marzec 8, 2010 Ja bym też nie kupiła nic co kojarzyć się będzie z pracą. Lepiej coś co go odstresuje i oderwie od pracy, może jakąś fajną przygodę? O ile oczywiście masz trochę więcej kasy, którą mozżesz na to przeznaczyć - mozesz mu kupić np. lot szybowcem albo drift taxi :) Na pewno się ucieszy z takiego niezwykłego prezentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LuuubiszTO Napisano Marzec 8, 2010 Szczerze powiedziawszy, postarałabym się pozbierać trochę pieniędzy, ale taką sporą sumkę i kupić mu np. nawigację, albo nowe radio do auta, z mp3 albo najlepiej wejsciem USB, żeby mógł sobie iPoda podpiąć. Na electro.pl bardzo tanie są i dosyć spory wybór. Myślę, że tak za 230-250 zł można już niezłe car audio nabyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach