Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem zestresowana

Boję się jutra

Polecane posty

Zapisałam się na kurs języowy. Jutro mm lekcje. Byłam tylko na pierwszych zajęciach i potem, z pewnych powodów, nie było mnie na czterech pod rząd :( W dodtku nie przyszła jeszcze książka, którą zamówiłam przez internet, bo w żadnej księgarni nie było :( Tu akurat ja zawiniłam, bo mogłam zamówić wcześniej, no ale stało się. Teraz nie dość, że zniknęłam na tyle czasu to jeszcze nie będę miała książki :(Bardzo się boje tam jutro iść, ale musze. Pewnie dostane ochrzan i będzie nieprzyjemnie, a może nawet mnie wywalą :(

Gość rrrytytre

Gość oooo kutwa !!!! hiho
nie idź jeszcze raz

Gość człowiek, który oszukał dia
jak sie sama zapisalas to co ich to interesuje , nie stresuj sie tak dziewczyno :)

Właśnie próbuje się tak pocieszać, ale jednak dręczy mnie to. Leczę się na fobie społeczną, więc takie sytuacje to dla mnie koszmar :(

Gość człowiek, który oszukał dia
olej to sikiem prostym , serio pisze:) nie przejmuj się tak dziewczyno będziesz dłużej żyła:) albo jak się tak boisz to po prostu nie idz, tylko ,że jak teraz nie pójdziesz to już sie nie przełamiesz:)

Gość oooo kutwa !!!! hiho
im bardziej będziesz unikała takich sytuacji tym bardziej będziesz się pogrążała i łeb sobie poryjesz

Szczerze powiem, że mam ochote po prost nie ustawić budzika,nie wstać, nie pójść. Jednak wiem, że nie moge tak zrobić. Bo co mi to da? Nie pójdne jutro to następnym razem będe się bać jeszcze bardziej i prawdopodobnie pożegnam się z kursem. Więc wiem, że choćby mnie skręcało to musze jutro iść. Gdybym chociaż tą książke miała to byłoby troche łatwiej, ale niestety zawaliłam tą sprawe. Pewnie sobie pomyślą, że olewam wszystko a to nie prawda. Na zajęciach nie byłam nie ze swojej winy. Książka, fakt, moja wina, ale nikt nie jest doskonały :( Dzięki za te wpisy, zawsze to podtrzymuje troche na duchu :)

Gość ale rozumiem ze to kurs
platny w szkole jezykowej tak? jesli tak to spokojnie nikt na ciebie nie bedzie krzyczal

Tak, tak dobrze rozumiesz :)

W sumie może i tak się okazać :) Ale za to na pewno mają chociaż pokserowane od nauczycielki, bo chodzili na zajęcia a ja przyjde z niczym :O

Gość Antek samutny:(
moze zapisz sie na inny