Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o interpretacje

prosze o interpretacje

Polecane posty

w weekend poznalam faceta... cala impreze razem przegadalismy, potem odezwal sie do mnie na portalu spolecznosciowym- na nastepny dzien ja mu odpisalam... a teraz on milczy juz 2 dzien.. o co mu chodzi?? olac go??

Gość to co powinnaś
on już cie olał a przypomni sobie jak mu sie ciupciac zechce

Gość jbdjknm
idz dzieciaku spac bo do szkoly zaspisz

Gość tyrytyry
nie a dlaczego masz go olać? chcesz dalej utrzymywać z nim kontakt? podoba Ci się? fanie się z nim gadało? jeśli tak to napisz do niego pierwsza ;] najwyżej jak sie nie odezwie to jego problem ;p ale warto spróbować :D powodzenia ;*

To wszystko ma zazwyczaj krótkie nogi jak i tutaj. Są wyjątki, ale ja na twoim miejscu na ten wyjątek bym nie liczył. Odezwie się to sie odezwie, nie-to nie. Możesz napisac czy coś i zorientujesz się czy mam racje czy nie i co dalej. Wygląda na zmianę współrzędnych

Odezwij się do Niego bo nie wiadomo jaka jest przyczyna tego że milczy. My faceci jesteśmy z natury mało domyślni jeśli chodzi o interpretację kobiecych słów. Możliwe że nie wiedział na przykład co odpowiedzieć? Spróbuj, nie masz nic do stracenia a jeśli odpuścisz i będziesz czekać na jego ruch to możesz stracić coś wartościowego.

tylko ze ja juz mu odpisalam na jego wiadomosc... wiec po co znow pisac- teraz jego kolej

wiecie- to on mnie odnalazl (musial napewno spytac kogos jak sie nazywam) a teraz juz nic nie pisze... nie wiem po co to robil- pewnie tak tylko chcial zagadac a ja sobie mysle niewiadomo co

Nie ma czegoś takiego jak jego kolej. Nie wiem co napisałaś ale napisz wprost, że czekasz na Jego odpowiedź.Jeśli to zignoruje lub odpowie coś na odczepnego to będziesz miała jasną sytuację.Możliwe, że facet nie warty zachodu ale nie dawaj swojej wyobraźni za dużo pola do popisu.Więcej optymizmu.

prawda jest taka ze on piszac nie zadal mi zadnego konkretnego pytania- poprostu zagadal.. ja tez mu w ten sposob odpisalam i rowniez nie zadalam zadnego konkretnego pytania... wiec glupio troche mu sie narzucac- mam nadzieje ze nie odpusci :(

Postaw się teraz w jego sytuacji, może On dokładnie tak samo myśli i nie chce się narzucać. Nie wiem czemu w kobietach wciąż króluje przekonanie, że ten pierwszy krok należy do faceta. Może warto wykonać parę kroków na początku a potem może się chłopak rozkręci.Chciałabyś by On narzucał się Tobie a On pewnie myśli dokładnie odwrotnie i zostaniecie obydwoje ze swoim chceniem. Skoro było tak sympatycznie na imprezie to zaproponuj powtórkę, wspólny wypad na imprezę, do kina itp. Jak to nie podziała to znaczy że facet nie warty zachodu i szkoda serca i myśli dla Niego.Atakuj dziewczyno, więcej wiary w siebie.

mi sie wtdaje ze jak by chcial podtrzymywac kontakt to by mi odpisal :) nic na sile

No to pozostaje cierpliwie czekać. Pozdrawiam Cię gorąco i trzymam kciuki. Dobranoc.

dziekuje, buziaczki :)

Gość fddvdvddzz
podnosze

Gość kara111
poczekaj a jak nie napisze to olej go........

tak chyba zrobie- nie mam wyboru :( a moze faceci wytlumacza mi dlaczego tak postepujecie, najpierw sie odzywacie a pozniej milczycie????

Gość ??????????????
A gdzie przepis do interpretacji?

mam nadzieje ze wy cos wymyslicie :)

Gość czekaj moze sie odezwie

a co tu wymyslac ? zmienil zdanie, zajmuje sie kims/ czyms innym, nie mysli ... i tyle

Gość jsjns
napisal!!! jest dobrze nie zmienil zdania i nie olal poprostu odczekal ;p