Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaaaaaaa1221

o co mu chodzi?????

Polecane posty

Gość agaaaaaaaaaa1221

Nie rozumiem i mam już tego dość. Jak można pisac do kogoś, zagadaywać wszytsko pięknie.. a na 2 dzień nic. mimo że jest dostepny, ok pisz ja (w koncu równouprawnienie) odp. zadaje pytanie, ja odp. i? cisza juz 20min. kurczę po co robią to faceci? dodam że on jest studenetm a ja licealistka tylko bez głupot;/ bo to już nudne.:|

Gość luzerra
Pisze z inną ..proste.

Gość agaaaaaaaaaa1221
ale kurka nie rozumiesz... gdyby mu zależało ( a na to wyglądało od dłuższego czasu) to robił by coś częściec niż jak mu się przypomni.. więv po co mu ja? ok np. olewa mnie. ale więc po co od czasu do czesu pisze znów i to tak nie normalnie tylko np. my sli o wspólnych wakacjach..

ALe możliwe, że też ma inne zywczaje na gg, niektórzy np. jak sie odzywają, to musza się przywitać, potem pożegnać, a inni, tylko pytają, jak dostaną odpowiedź to już dalej nic nie piszą, potem jakby nigdy nic znów coś napiszą itp.

Gość agaaaaaaaaaa1221
pisze z inną..? hymm. możliwe ale po co do mnie pisze takie teksty? | odp. teraz dopiero wspominając coś o czym mówił już dawno nie rozumeim ..naprawdę może to rzeczywiście zmienny humorek ale poprostu bawi się

Gość agaaaaaaaaaa1221
teraz nie piszemy na gg (on nigdy nie jest dostępny, ja mam z/w.. teraz wiem ze jest ale on nie pisze. d**pa wkurza mnie...ale i tak zawsze ulegam/.;/ głupia ja.