Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzona narzeczona

Potrzebuje pomocy:(

Polecane posty

Chodzę sfrustrowana bo narzeczony mnie nie zaspokaja:( uprawiany seks w sumie tylko jeden pozycji bo tylko w tej jest w stanie zrobić kilka pchniec:( on dochodzi a ja jesteem zła i niezaspokojnoa:( nie wiem co z tym zrobić. Próbowałam namawiać go zmianę pozycji niestety kończyło się to fatalnie:( on dochodził.. Gdy tylko ze mnie wszedł! Mam już dość monotonnego seksu:( jeszcze trochę i nie wytrzymam i powiem mu wprost że jest do niczego:-( co zrobić? Może macie pomysły co zrobić żeby mógł wytrzymywać dłużej? Ech... Nawet dwa stosunki w krótkim czasie nie pomagają:-( może to ze mna jest problem?

a on nie widzi problemu? Zaspokja cie oralnie chociaz?

Gość taka jaka ona
oj myslę, ze gumki nie zdadzą tu rezultatu...może niech cię dłuzej rozpala.. jakś lepsza gra wstępna albo cos takiego:)

Ja myślę, ze jak on wsadza i wychodzi zaspokojony i zadowolony zostawiając cię samej sobie to jest osatnim chujem albo skończonym przygłupem. Przede wszystkim jeśli myśli tylko o sobie to jaki z niego materiał na męża? Przedwczesny wytrysk leczy się farmakologicznie i za pomocą różnych ćwiczeń ale trzeba chcieć i wiedzieć że ma sie problem!

Próbowaliśmy i prezerwatyw. I co z tego że rozpali mnie tak aż soki obficie ze mnie wypływają przechodzimy do sedna i słyszę... Jestem gotowy dosiadz mnie 2 minuty i po robocie:( rany! A potem byłaś cudowna Kotku i zasypia bo jest wykończony! Aż zgrzytam zębami jak to pisze. A gdzie zaspokojenie moich potrzeb?

Gość Wichajjster
Niech se wypije z pół litra wtedy cie bedzie walił i walił.. Sprawdzone..

A jak mu wspomnieć o ewentualnej wizycie u lekarza:(? kochamy się średnio3 razy w tygodniu. Ale ja ostatnio mam coraz mniejsza ochote na seks. On chyba nie widzi że to jest problem. Czuje się zaspokojony i pewnie ma wrażenie że ja też. Kiedyś było tak że jak widziałam mojego faceta od odrazu miałam ochote zderzec z niego ubranie a teraz... Szkoda gadać

no nie wytrzymam, ile wy macie lat? 15? On ma byc twoim mężem i nei rozumiena czym polega kobiecy orgazm, że kobiety też go mają i że nie osągają go koniecznie w chwili gdy on szczytuje?:)))))

Wiesz co zrób, zostaw go bo to egoista zakichany i życie z nim będzie zasrane. Tyle ci powiem.

Ja 23 on 27! A może problem polega na tym że to ja go rozprawiczylam i jeszcze w ciągu roku nie nabrał doświadczenia i kontroli nad sobą? Żałosne jest to co pisze. Kocham go ale ten aspekt naszego życia doprowadza mnie do szału! Jak się wylądowałam to ciut mi lepiej:) nic na to nie poradzę że jestem namiętna, dobrze mi z tym:)

Gość Radzcie
Kiepska sprawa