Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodzia2

myślicie, że da radę?

Polecane posty

Gość jagodzia2

Gość jagodzia2
no, tekst wcieło... wraz z dwoma siostrami po raz kolejny wystawiłyśmy czesc naszej garderoby na Allegro. Myślicie, że będą chętni? http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5799509 Dodam, że ubrania nie są z lumpeksu (jak to ktoś tu sugerował). To, że jest ich tak dużo to wynik dwóch lat zakupów (całej trójki plus mama :) większość to zakupy w zwykłych centrach handlowych, kilka sztuk z Allegro. ogólnie zapraszam ;)

Gość konwaleczkaaa
myślę że spokojnie zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie,tylko niestety trzeba uważac na kafe na obrażających niewiem czy z zazdrości czy się wyżywają za zły humor tutaj ale są chamscy..a tutaj nie psize wregulaminie ze nie wolno linkow wklejac!! a poza tym jak kogoś nie interesują ubrania to po co wchodzi ogląda.. ale jak tutaj da się zauważyć większość nie rozumie po polsku jak sie tłumaczy że tutaj proszę oglądać a nie komentować. powodzenia

Gość hahahahahha
jagodzia sama sobie odpowiedziała... hahahahahha

Dobrze, że nie wystawiłaś w zestrawie :) Na pewno część z tego sprzedacie.

Gość przejrzalam wasza oferte
i powiem wam/tobie (nie wiem jak czy sama wystawiasz czy z siostrami) i zauwazylam ze strasznie duzo brytyjskich firm jest, wiec duzo musialyscie na tym allegro kupowac :) a co do ubran to znalaznal kilka rzeczy na ktore bym sie skusila, ale jestem bez kasy. Dlatego mysle ze uda wam sie sprzedac. moze nie wszytsko ale spora czesc na pewno :)

Gość jagodzia2
no w sumie z Allegro to sa marki Morgan, TopShop, NEXT, Papaya, Marks&Spencer (bo kupic je w zwyklym sklepie to jednak trzeba miec troche w portfelu). Atmosphere i Dorothy siorka przywiozla jak w Anglii byla bo tam wyprzedaze byly. no nic, dzieki za dobre slowo, moze ktos sie zainteresuje. pzdr!

Gość atmosphere
nie kupuje sie na wyprzedazy... jest marka primarku, ktora tak naprawde jest bardzo tania i kosztuje grosze. Tylko w Polksce ludzie ja traktują jako cos ekstra.

Gość rzucilam palenie
to ze atmosphere kupuje sie w tanim sklepie nie znaczy, ze nie moze na nie byc wyprzedazy. ja sama kupilam pare rzeczy z atmosphere na wyprzedazy. a co do tego ze w PL zrobiono z tego wielka marke to tez mnie smieszy. baa, ostatnio nawet szukalam czegos na allegro i byly top 10 marek. ii na pierwszym miejscu nike badz puma a na drugim... atmosphere. hehe

Gość atmospherka
bo wiecie, w Anglii na przyklad Atmosphere i Primark (to to samo?) są pewnie na każdym kroku, nikogo to nie rusza, sklep jak sklep. a u nas to sie wydaje modne i oryginalne bo nie kazdy moze wejsc do sklepu i sobie kupic. top shop i next tez mysle ze sa takie topowe bo tylko w Wawie sklepy sa i to od niedawna. a prawda takie ze to wszystko i tak Made in China ;) ale te twoje ciuszki autorko topika sa ok i ceny rozsadne, bo niektorzy na allegro sprzedaja drozej uzywane niz mozna kupic nowe.

Ale sądząc po Twojej ilości komentarzy,to nie sprzedajesz od wczoraj,więc nie rozumiem pytania...:P