Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość struhjtygjxdghjdxntujbgydfujhc

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość struhjtygjxdghjdxntujbgydfujhc

czy to mozliwe żeby wyczuć płód w srodku podbrzusza gdzies tak ok 10 tyg? dodam iz nie mam zadnych objawów ciązy,ani pierwsi ani temeratura,wystąpilo u mnie tylko 2 razy brązowe plamienie któe trwalo 3 dni.od stycznia nie miesiaczkuje. podbrzusze troche mnie pobolewa,ale nie wiem czy to efekt mojego wmawiania sobie czy cos innego.Dodam ze miesiaczkuje nieregolarnie zdarzaly mi sie przerwy nawet do 3 miesiecy,i od pępka jakies 4 cm czuje tak jak by twardy brzuch i ta golke na podbrzuszu..czy to moze byc ciaza czy symptom zmilzajacej sie miesiaczki? co to moze byc za gołka na podbrzuszu?

Gość to tylko ja - rzerzączka
a robiłaś test?

Gość sdhsjkhbvgkljflhnmxbk
nie, ale czy jest jakies prawdopodobieństwo? naczytalam sie o mieśniakach macicy,jakis guzach. zakladajac ze byl by to 10 tydzien,to powinnam miec podyzszona temperature,prawda?a u mnie nic.. anie wdłosci,nie dopycha mnie od niczego,nie mam zachcianek,zero oznak.

nie, ale czy jest jakies prawdopodobieństwo? naczytalam sie o mieśniakach macicy,jakis guzach.torbielach... zakladajac ze byl by to 10 tydzien,to powinnam miec podyzszona temperature,prawda?a u mnie nic.. anie wdłosci,nie dopycha mnie od niczego,nie mam zachcianek,zero oznak.

??

Gość asdasdsadsad
idź na badania krwi i bedziesz wiedziała wszystko. Około 10 tygodnia macica ma wielkość co najmniej grejfruta więc tak naprawdę nie byłaby to mała kulka...

Zaraz zaraz....czy ja dobrze rozumiem? od stycznia nie miesiączkujesz i nie zaniepokoiło Cię to? Zrób test ciążowy, albo najlepiej udaj się od razu do ginekologa! W 10 tyg można wyczuć już powiększona macicę w okolicy pępka.