Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic88m

cieplo ubrane niemowle zimne po nocy

Polecane posty

Gość magic88m
no kolejna, odczepily sie od temperatury to zaczynaja z tym ze jeszcze na pogotowie nie dzwonilam, po co do lekarza? mozesz mi wytlumaczyc, bo pewnie nawet ani jednej mojej wypowiedzi nie przeczytalas, wiem juz w czym tkwi problem, i na pewno do lekarza biec nie musze.

Gość musisz uwierz mi
zimny kark i zapocone ciało to nie jest normalny objaw u takiego malucha

Gość he he hehehe
abraja ona się może i przejmować nie musi, ale ty tymi 85kg to kurna powinnaś!!!

nie mam zamiaru tylko ludzie którzy posiadaja kompleksy wytykaja innym ich niedoskonałosci ;)

Gość magic88m
abraja w sumie juz teraz mam do Ciebie pytanie, czy jak Twoj maly mial 3 miesiace tez ciagle trzymal paluszki w buzi :) Mam nadzieje ze matki polki nie stwierdza ze glodze dziecko :)

Gość 85 ka gie
??? mój mąż waży mniej :D

Gość magic88m
wydaje mi sie ze ten temat zalozylam by rozmawiac o dziecku, chcecie gadac o kg, znajdzcie sobie odpowiedni ku temu temat ;/

tak dziecko poznaje wszystko co ma raczki,potem bezie ładował paluszki,potem zabawki to naturalny jest objaw wkładanie całej piastki moze oznaczac głod ale wiesz dobrze ze jak dziecko jest głodne to daje o tym znac ;)

Gość 85 kg
No coż tak czasami bywa jak się urodzi trójkę dzieci... co się dziewczyny czepiacie?

Gość a ładował łapki
w dupcie? a w nochal? a smarki połykaj abraju? 85 ka gie ??? Kobieta ??? (raczej tucznik :D )

Gość manifestacja ego
Myśle, że maleństwo jednka powinien zobaczyć lekarz - tak dla spokojności.

Gość a o śmierci łóżeczkowej
slyszałyście mądrale????????????????????????

jasne ja nie odradzam lekarza wiadomoze zawsze lepiej sie upewnic

SIDS wystepuje bezobjawowo nie ma symptomow i nie mozna ich rozpoznac mozna tylko zmniejszyc niebezpieczeństwo wystapienia SIDS ujawnia sie do 3 go miesiaca zycia dziecka

Gość manifestacja ego
dokładnie abraja możesz mieć i setkę dzieci, ale nie jestes lekarzem, więc lepiej nie doradzaj. Tym bardziej, że dziecka nie widzisz. Możesz zrobić więcej zego uspokajając autorkę niż dobrego. Należy z dzieckiem iśc do lekarza i tyle.

Gość magic88m
Co ma do temperatury w pokoju smierc lozeczkowa ? mozesz wytlumaczyc ? z tego co wiem przyczyna smierci lozeczkowej jest bezdech, niedorowzwoj pnia mozgu oraz niedobor serotoniny, naczesciej dotyka to dzieci zpatologicznych rodzin wiec ? gdzie tu jest zwiazek ?

Gość magic88m
dobra dziewczyny, dzieki za rady, lecę do dziecka, bo mi jeszcze wystygnie całkiem i nie damy temu rady na kafe, bo do lekarza nie chce mi sie chodzic, właśnie przeszłam na ostatni poziom literaków na kurniku :)

Gość z patologicznych rodzin
?? ha ha

Gość magic88m
manifestacja ego - abraja nie zrobila niczego zlego, raczej odwrotnie, on rana dzis bylam niespokojna, mialam przerozne mysli, abraja nakierowala mnie na odpowiedni tor, uspokoila, co nie znaczy ze przestalam myslec o dziecku, o to mi wylacznie chodzilo, by sie skupic, uspokoic, zapytac sie, a to czy udam sie do lekarza czy nie, to juz moja wola, nie musze sie zwierzac na forum, to akurat zostawiam tylko wlasnej intuicji, napisalam ze nie pobiegne do lekarza bo jakas baba napisze ze mam to zrobic bo ona tak uwaza, pokieruje sie tym co sama zadecyduje, poniewaz wiekszosc kobiet wpisujacych sie tu nie kieruje sie zdrowym rozsadkiem i checia pomocy tylko zlosliwoscia i chyba checia wyrzucenia z siebie czegos nie mam sie tu czym kierowac,

Gość magic88m
" Ryzyko jest zwiększone, gdy rodzice są palaczami lub piją alkohol (albo zażywają narkotyki). Także matki, które w ciąży regularnie paliły i piły, naraziły swoje dziecko na SIDS. Niestety rodziny , w których był przypadek nagłej smieci, muszą pilnować się dużo bardziej - czynnik genetyczny takżę możę być decydujący. " jeszcze jakies pytania? kobiety ktore w ciazy pija lub pala zdrowe na umysle nie sa prawda? dla mnie to patologia, chyba ze ktos sadzi inaczej,

dajcie spokój to jest dyskusja mozemy wypowiedziec sie w obie strony a nawiasem mówiąc mam tylko jedno dziecko ;)

Gość magic88m
magic88m dobra dziewczyny, dzieki za rady, lecę do dziecka, bo mi jeszcze wystygnie całkiem i nie damy temu rady na kafe, bo do lekarza nie chce mi sie chodzic, właśnie przeszłam na ostatni poziom literaków na kurniku no to juz na pewno moja wypowiedz nie jest :) abraja, 3maj sie, nie ma sensu wypowiadac sie tutaj, juz sie pogubilam co to wlasciwie za temat, najpierw bylo o temperaturze w pokoju, teraz o smierci lozeczkowej z przyjemnoscia napisze do Ciebie meila, ucaluj swojego synka :) pa

Gość Magdalena Bożena
Uważam, że to dziecko powinien zobaczyć lekarz. Na moje wyczucie jest coś nie tak z krążeniem.

Gość z patologicznych rodzin
lepiej dmuchać na zimne ityle!

Gość magic88m
Magdaleno Bożeno, nie martw sie, mieszkam bardzo blisko przychodni, gdyby dzialo sie zle, lekarz w kazdej chwili moze zobaczyc synka.

Gość no ktoś kto sam
się tak zaniedbał, że waży 85 kg nie powinien się chyba wypowiadać w sprawach zdrowia. Z otyłości jest najwięcej chorób. A autorka jest nieodpowiedzialną matką, skoro zamiast udać się do lekarza pyta o diagnozę w takim miejscu. ŻENADA

ja nie jestem zaniedbana...jestem poprostu na lekach i nawet jakbym chciał to nie zrzuce osla łako wole byc gruba i zyc