Umywalka umyta tak 10 Napisano 14 godzin temu Oprócz tego upralem listwy podłogowe i pajeczyny za szafom przedpokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 14 godzin temu Wiem jak samica może ze mną żyć wystarczy pisuar zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 13 godzin temu Chyba bidet jeżeli juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 13 godzin temu 38 minut temu, Umywalka umyta tak napisał: Oprócz tego upralem listwy podłogowe i pajeczyny za szafom przedpokoju To teraz nie będziesz miał w czym myć przeterminowane kurczaki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Chyba bidet jeżeli juz. Nie pisuar bidet to jest do mycia się tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1660 Napisano 13 godzin temu Kup sobie jakiegos Cifa albo inne mleczko lub paste do czyszczenia umywalki i wanny. Latwiej sie nimi czysci osad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Kup sobie jakiegos Cifa albo inne mleczko lub paste do czyszczenia umywalki i wanny. Latwiej sie nimi czysci osad. Lepiej niż domestos wyzera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: Nie pisuar bidet to jest do mycia się tam No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Kup sobie jakiegos Cifa albo inne mleczko lub paste do czyszczenia umywalki i wanny. Latwiej sie nimi czysci osad. Zdarzylo się wam że ktoś postawil klocka do bidetu i pytal jak się spuszcza wodę u mojej sis koleżanki tak było xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No. A ja lubię lac na tonystarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 13 godzin temu Kibel jest straszny jest za daleko od słonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: A ja lubię lac na tonystarka Powtarzasz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Umywalka umyta tak napisał: Zdarzylo się wam że ktoś postawil klocka do bidetu i pytal jak się spuszcza wodę u mojej sis koleżanki tak było xD TO TY ZROBIŁEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 395 Napisano 13 godzin temu kibel. to jest to! nie jakiś tam pisuar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1660 Napisano 12 godzin temu 54 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: Lepiej niż domestos wyzera? Domesteos zabija zarazki i plesn, ale mleczka i pasty lepiej czyszcza osad z kamienia i z mydla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 11 godzin temu 39 minut temu, Żaba Monìka napisał: Domesteos zabija zarazki i plesn, ale mleczka i pasty lepiej czyszcza osad z kamienia i z mydla. A mi zszedl domestosem kamień z moczu roczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 395 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Umywalka umyta tak napisał: A mi zszedl domestosem kamień z moczu roczny Jak tak można się zapuścić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 10 godzin temu 27 minut temu, kris888 napisał: Jak tak można się zapuścić? Szczac do umywalki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1660 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Umywalka umyta tak napisał: A mi zszedl domestosem kamień z moczu roczny Porzygam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: Porzygam się. No jak się stało nad nią można było zemdlec taki kwas w powietrzu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Dobrze ze nikt nie przyszedł lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 9 godzin temu Bawi mnie jak lezak przezywa proste czynności które robi normalny człowiek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No. To lepiej prysznic zrobić mieć takiego lenia samice co tylko plucze pochwe ze speřmy to masakra jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 395 Napisano 9 godzin temu 53 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: Szczac do umywalki? Nieźle, gratuluję. Właśnie odstraszyłeś lachony. Żadna już na kwadrat nie wbije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Nieźle, gratuluję. Właśnie odstraszyłeś lachony. Żadna już na kwadrat nie wbije. Przecież to już dawno o tym pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1660 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, kris888 napisał: Nieźle, gratuluję. Właśnie odstraszyłeś lachony. Żadna już na kwadrat nie wbije. Tutaj już dawno nie ma chętnych na melinę Leżaka. Nie chcę sobie nawet wyobrażać tego smrodu, tam sam Domestos nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 395 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Leżak pisał, że jego kolega jak tylko dostał mieszkanie to szybko znalazł dziewczynę. Tylko mieszkanie pewnie zadbane było. Edytowano 9 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Leżak pisał, że jego kolega jak tylko dostał mieszkanie to szybko znalazł dziewczynę. Tylko mieszkanie pewnie zadbane było. ja od razu jak sie wzbogaciłem to zacząłem chodzić na kvrwy bo to uczciwa transakcja w przeciewieństwie do związków społecznie propagowanych przez sfeminizowaną kulturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 9 godzin temu Wszystko co pisał Leżak działa w realnym świecie, to guru podrywu niczym Endrju Tejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 395 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: ja od razu jak sie wzbogaciłem to zacząłem chodzić na kvrwy bo to uczciwa transakcja w przeciewieństwie do związków społecznie propagowanych przez sfeminizowaną kulturę skoro wolisz - ok, twój wybór. ja tam nie planuję chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach