Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic88m

cieplo ubrane niemowle zimne po nocy

Polecane posty

Gość dziwne bo niemowlęta
są zazwyczaj cieplutkie a już szczególnie po nocy :) Może taka jego uroda, a może i trochę przy niska ta temperaturka. Myślę, że chyba nic złego się nie dzieje.

Gość ja bym sobie
to 85kg ze stopki wyrzuciła. Chwalić sie nie ma czym, to po co to w ogóle zamieszczać?

Gość czemu wszystkie grube
baby są zawsze na lekach? Szczupłe też bywają na lekach i o tym nie trąbią. Jakby te leki kazały im sie obżerać.

a co mnie to obchodzi co ktos o mnie mysli mam to w d...jak sie komus cos nie widzi to znaczy ze ma problem sam ze soba nie mam zamiaru nikomu ustepowac waze 85 kilo i sie nie wstydze tego

Gość dziula890
Ludzie, jestescie tępi,jedyne co to autorka wykazuje sie tu jakos logicznością, jak wasze dziecko pol dnia placze bo akurat ma zly dzien tez lecicie do lekarza? jak podskoczy mu temperaturka o pol stopnia tez lecicie? dziewczyna chciala sie kogos poradzic widocznie nie ma pod reka siostry czy matki i napisala normalnie i spokojnie na forum, najpierw nikt nie wspominal o lekarzu tylko ze mrozi dziecko, jak juz sie wyjasnilo ze nie mrozi wszyscy wyja ze do lekarza bo niedopowiedzialna, jak wyraznie napisala ze to czy pojdzie to jej indywidualna sprawa a chciala sie tylko poradzic i nie szuka zadnej diagnozy!!!!!! zol na tym forum!

Gość dziula890
i sie odpierolcie od 85 kg, jak jej tak jest dobrze to jej sprawa!!! na pewno piekniejsi nie jestescie skoro macie tak nasrane w gloqwie by sie kazdego czepiac.

Gość ja bym sobie
ALe jak się tyle aż waży to po co się tym chwalić?:((( Ja się np nie chwalę że mam krzywe nogi:)

ja sie nie chwale daje poprostu takim jak ty pole do popisu zebys mogła lub mógł sobie poujeżdżac skoro nie masz nic innego do roboty dlaczego mam zmieniac opis? bo TY tak chcesz? zaponij

Gość dziula890
dzizas ale kogo to obchodzi? niech sobie wazy nawet i 100, o tym byl temat kto ile wazy.?

Gość ja bym sobie
no coż jak się chcesz chwalić żeś TORBA, to się chwal:) wolny kraj, radziłam z dobrego serca:)

Gość gość
Moze odgrzeje temat sprzed 5 lat, ale drodzy rodzice, przeginacie z ta temperatura. Mieszkam w Norwegii, rozmawialam z polozna, dostalam broszury i tam jest napisane, ze temperatura do spania powinna wynosic od 14(!) do 18 stopni. Swoja droga przy tej najnizszej sama bym zamarzla. No, ale tutaj hartuje sie dzieci, zaklada im welniane ubrania i tak sobie spokojnie spia. W ciagu dnia ok. 20 stopni. Temperatura do spania 19 stopni jest jak najbardziej ok. Problem moze lezec jedynie w sposobie ubierania, albo rodzaju materialow z jakich ubrania sa wykonane.