Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matek20

S.....

Polecane posty

Gość matek20

witam . czytając te wszystkie historie stwierdzam iż moja jest niemal identyczna. byłem z dziewczyna prawie 4 lata (31 marca byłaby rocznica) znaliśmy się od gimnazjum.Na początku to ona bardziej się starała, ja traktowałem ją trochę obojętnie. ale spotykaliśmy się bardzo często, pisaliśmy do siebie,dzwoniliśmy itd. no i stało się, pokochałem ją i teraz nie wyobrażam sobie życia bez niej,kocham ją całym sercem,nasze rodziny już bardzo dobrze się znały. w szkole wyższej poznałem inną dziewczynę,fakt spodobała mi się trochę i pisałem z nią. przestawałem pisać i znów zaczynałem i tak przez jakiś czas. moja dziewczyna dowiedziała się o tym,raz,drugi i trzeci i zemną zerwała ,dokładnie tydzień temu,mieliśmy taki okres "próbny" przez około miesiąc ale nic z tego nie wyszło, mówi że już nic do mnie nie czuje,że nie potrafi się do mnie zbliżyć itd. dzień po zerwaniu ze mną mój kuzyn widział ją w pizzeri z jakimś chłopakiem,mi powiedziała że to tylko kolega,a moim zdaniem jest to "mój następca". ja nadal czekam i mam nadzieję że wróci,choć z każdym dniem coraz mniejszą... pozdrawiam wszystkich

poszukaj innej 🖐️ uwierz mi , że spotkasz jeszcze taką dla której oszalejesz ...

Gość e..............
dziwisz sie jej ??? ja tez nie chcialabym byc oszukiwana jak chciales wrazen to po co z nia byles

Gość matek20
do e.......................... nie dziwie,ale tamtej dziewczyny już dawno nie ma, a moją S..... nadal kocham nad życie i wiem że to prawdziwa miłość. ona powiedziała że dla niej jest to zdrada i tyle. czy napisanie kilku smsów do innej jest aż tak wielką zdradą ?????? niewybaczalną ? ja nie wybaczyłbym nigdy zdrady fizycznej

chlopak z ktorym tam byla, to faktycznie mogl byc tylko jej kolega, tego nie wiesz napewno. moze potem cos miedzy nimi bedzie, moze nie. stracila do ciebie zaufanie, dlatego skonczylo sie tak jak sie skonczylo. nie trzeba bylo zadawac sie z inna to nie byloby calej tej sytuacji nie ma co sie oszukiwac, sam jestes sobie winien

zdrada emocjonalna matek, emocjonalna!!!!!!!! mogles tamtej dziewczyny nawet palcem nie ruszyc

Gość e..............
tak dokladnie zdrada to nie tylko pocalunek czy seks !! stracila o Ciebie zaufanie, poczula sie oszukana skad ona moze miec teraz pewnosc ze jak wroci do Ciebie to nie zrobisz tego samego ????

ona powiedziała że dla niej jest to zdrada i tyle. czy napisanie kilku smsów do innej jest aż tak wielką zdradą ?????? niewybaczalną ? " mylisz pojęcia , ona odeszła bo nie mogła na ciebie liczyc, ufać ci a nie dlatego ze rozmawiałes z koleżanką :D ty przyjmuja taka wersje , bo innej nie dopuszczasz do myśli ... nadal kocham nad życie i wiem że to prawdziwa miłość." raczej ból po porzuceniu , i nadwyrężenie twojego ego

Regres ma racje teraz to bol po tym jak odeszla i pewnie teraz Ci sie wydaje, ze kochasz ja jeszcze bardziej niz wtedy jak byla z Toba milosc miloscia, zdrada czy nie, ale zaufania to ona najwyrazniej do Ciebie juz nie miala od sms'ow do umowienia sie na kawe juz nie daleko, a kawy koncza sie roznie :-o

Gość matek20
wiem że to moja wina...za błędy trzeba płacić i ja zapłaciłem... teraz pozostało mi tylko poużalać się nad sobą i topić smutki w alkoholu, żeby nie myśleć, bo zapomnieć się nie da.....

teraz pozostało mi tylko poużalać się nad sobą i topić smutki w alkoholu, żeby nie myśleć, bo zapomnieć się nie da....." niekoniecznie :) Jesli ma ci to pomóc to idz i sie naj eb zdrowo z kumplami , pozniej wytrzezwiej i wez sie smiało za siebie ... użalanie nad sobą pozostaw kobietom , one są w tym perfekcyjne :D

Gość matek20
narazie nawet nie myślę o innej dziewczynie,bo nadal ona stanowi mój świat

nikt ci nie każe myślec o innej kobiecie ... Myśl o sobie teraz :D

Gość matek20
nie potrafię,nie radze sobie z tą sytuacją. najgorsze są wieczory idę spać o 23-24 a wstaje już o 3-4,patrzę w sufit i myślę o niej

Gość matek20
jak myślicie,powinienem się jeszcze starać uratować ten związek czy dać sobie spokój ???? mi zależy i to bardzo. gdy rozmawiałem z nią ostatni raz to powiedziała mi że już mnie nie chce,że nie potrafi ze mną być, lecz gdy to mówiła miała łzy w oczach,płakała dość mocno a ja nie uroniłem nawet łzy. proszę o szczere myśli i nie robienie sobie jaj ani głupich docinek

kolego wez rower i sie przejedz lepiej na tym wyjdziesz